ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Τα 11 MH του Facebook

Αφροδίτη Δερματά

Αφροδίτη Δερματά

O καιρός που μπαίναμε στο facebook ανά δωδεκάωρο μόνο και μόνο για να ταΐσουμε τις κότες και να μαζέψουμε τις φράουλες έχει περάσει ανεπιστρεπτί.  Το Facebook μετράει ήδη 14 χρόνια λειτουργίας και έχει καταφέρει να εισβάλει στην καθημερινότητα μας, δημιουργώντας μια ψηφιακή κοινωνία με δικούς της όρους και κανόνες. Πλέον μέσα από το εν λόγω κοινωνικό δίκτυο έχουμε την δυνατότητα να ενημερωνόμαστε, να επικοινωνούμε, να εκφραζόμαστε,  να διαφημιζόμαστε, να διαφημίζουμε, να γνωρίζουμε νέους φίλους, να κρατάμε επαφή με τους παλιούς ακόμα και να γνωρίζουμε συντρόφους.

Αν διαβάζεις αυτό το κείμενο σίγουρα είσαι κι εσύ μέλος αυτής της κοινωνίας  και προφανώς θέλεις να είσαι αγαπητός στους διαδικτυακούς φίλους σου.  Πάμε λοιπόν να δούμε τι ΔΕΝ πρέπει να κάνεις ώστε να μην ενοχλείς και να μην γίνεσαι απωθητικός.

-Μην ποστάρεις στον τοίχο σου θυμωμένα μηνύματα προς άγνωστους παραλήπτες. Μπορεί  να έχεις θυμώσει με τον/την πρώην, τον/την νυν, τον εργοδότη, τον φίλο/η, τον πελάτη σου δεν είμαστε υποχρεωμένοι όλοι εμείς να χρεωνόμαστε τα μπινελίκια σου και να απορούμε προς τα πού κατευθύνονται.
- Όταν κάποιος που δεν τον ξέρεις καλά δεν σου απαντάει σε μήνυμα σταμάτα να επιμένεις. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει η παροιμία ο επιμένων νικά, είναι πολύ πιο πιθανό ο παραλήπτης να σε μπλοκάρει γιατί τον ενοχλείς.
- Μη κάνεις χυδαία- σεξιστικά- κάφρικα posts. Να ξέρεις θα σε ανεχτούμε 1-2 φορές, την τρίτη θα σε κάνουμε απόκρυψη από το time line μας και θα τα βλέπεις μόνος σου.
- Μην κάνεις like σε αυτά που ποστάρεις. Αφού εσύ τα ανέβασες, εξυπακούεται ότι σου αρέσουν.
-Μην προσθέτεις με το ζόρι κόσμο σε ομάδες. Αν θέλει κάποιος μπορεί να σου το ζητήσει ή μπορείς να ρωτήσεις πριν το κάνεις.
-Όσο κι αν νιώθεις την ανάγκη μη ποστάρεις μηνύματα που απευθύνονται σε άτομα που δεν είναι μαζί μας. Το facebook δεν είναι δίαυλος επικοινωνίας με τον άλλο κόσμο.
- ΜΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. Η αστυνομία  το λέει και το ξαναλέει, κάποιο λόγο έχει.
-Μην βάζεις πάνω από μια φωτό με τον εαυτό σου ημερησίως, απλά κουράζει. Ακόμα και η μια καθημερινά θεωρείται κάπως υπερβολή.
-Μην βάζεις φωτογραφίες σου με quote . Είναι αστείο να παίρνεις μοιραίο σέξι ύφος και από κάτω να γράφεις «Μια αστραπή η ζωή μας μα προλαβαίνουμε» τι σου φταίει ο Καζαντζάκης;  Βάλε την φωτογραφία σου σκέτη, δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς, σου ήρθε και την έβαλες.
-Μην βάζεις πολύ φίλτρο… μην εξαφανίζεις τη μύτη σου. Καλό είναι να υπαρχει.
-Τέλος… μην ευχαριστείς για την αποδοχή. Πραγματικά δεν είναι ανάγκη.

ΥΓ. Στα λέω εκ πείρας.

Αφροδίτη Δερματά: Τελευταία Ενημέρωση