ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου

Αφροδίτη Δερματά

Αφροδίτη Δερματά

Aπόγευμα Παρασκευής κουβαλώντας το άγχος και την κούραση της εβδομάδας στον αυχένα μου και το σακβουαγιάζ στον ώμο μου μπαίνω στο αυτοκίνητο, ανοίγω την ένταση του ραδιοφώνου και σε πολύ λίγο αποχαιρετώ την όμορφη Λευκωσία. Αδημονώ για την στιγμή που θα αντικρύσω την θάλασσα της Λεμεσού και με συγχαίρω για το υπέροχο δώρο που αποφάσισα να κάνω στον εαυτό μου. Σαραντα πέντε λεπτά αργότερα παρκάρω στο παρκινγκ του Crowne Plaza και σε πολύ λίγη ώρα ξαπλωμένη στο διπλό κρεβάτι μου χαζεύω το άπλετο μπλε έξω από το παράθυρο μου και απολαμβάνω την θαλασσινή αύρα που τρυπώνει στο δωμάτιο μου.

Φοράω κάτι ανάλαφρο και ξεκινάω για το ραντεβού μου. Για τις επόμενες ώρες σκοπεύω να αφεθώ στα έμπειρα χέρια των κοριτσιών του Quick Spa και να απολαύσω στο έπακρον όλες τις περιποιήσεις τους. Πατάω στο ασανσέρ το κουμπί που με πάει στο μείον ένα. Ο χώρος είναι υπέροχος στην ρεσεψιόν με υποδέχονται δυο ευγενικές κοπέλες και με συνοδεύουν στο δωμάτιο του μασάζ αφού μου έχουν σερβίρει ένα αναζωογονητικό τσάι τζίτζερ σε γυάλινο ποτήρι. Η χαλαρωτική μουσική και ο χαμηλός φωτισμός με προϊδεάζουν για τις απολαυστικές στιγμές που θα ακολουθήσουν. Ξαπλώνω στο κρεβάτι και σε πολύ λίγο τα έμπειρα χέρια της μασέρ πιάνουν δουλειά. Μετά από μια ώρα χαλαρωτικού μασάζ νιώθω το σώμα μου να ρέει. Σηκώνομαι και μεταφέρομαι σε ένα μικρό ατμοσφαιρικό δωμάτιο. Οι κοπέλες με κερνάνε άλλο ένα τσάι τζίντζερ και περιμένω στωικά για το δεύτερο μέρος που περιλαμβάνει περιποίηση προσώπου. Σε λίγο μεταφέρομαι στο κατάλληλο δωμάτιο και η κοπέλα ξεκινάει να περιποιείται το πρόσωπό μου. Η διαδικασία αρχίζει με ατμό για να ανοίξουν οι πόροι και συνεχίζει με καθαρισμό, μάσκα προσώπου και θεραπεία αντιγήρανσης με ειδικό μηχάνημα το οποίο προκαλούσε ένα μικρό ηλεκτροσόκ στο δέρμα κλείνοντας παράλληλα τους πόρους. Μετά από μια ώρα εξονυχιστικής περιποίησης βγαίνω από το δωμάτιο λαμπερή και ξεκούραστη. Σειρά έχουν μαλλιά και νύχια για ιδανικό φινάλε. Η κομμώτρια και η μανικιουρίστ πιάνουν δουλειά και μέσα σε μισή ώρα απολάμβανα τα καλοχτενισμένα υγιή μαλλιά μου και τα περιποιημένα νύχια μου.

Ανανεωμένη και αναζωογονημένη από την κορυφή μέχρι τα νύχια απολαμβάνω το παγωμένο λευκό κρασί στο μπαλκόνι μου χαζεύοντας την θάλασσα και προετοιμάζομαι για το δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Συνειδητοποιώ ότι κάποιες φορές δεν φτάνει να λες στον εαυτό σου ότι τον αγαπάς, πρέπει να του το δείχνεις κι όλας χαρίζοντας του όμορφες ξεκούραστες στιγμές που θα τον αναζωογονήσουν, θα του δώσουν δύναμη να συνεχίσει τον καθημερινό αγώνα και θα τον βοηθήσουν να κάνει μικρές αποδράσεις από τις υποχρεώσεις που το περικυκλώνουν καθημερινά.

Σε περίπτωση που θες να σου κάνεις αυτό το υπέροχο δώρο, να σου πω ότι στο ανανεωμένο Quick Spa, το οποίο βρίσκεται σε νέους χώρους, στο Crowne Plaza στο κεντρικότερο σημείο του παραλιακού της Λεμεσού, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες συνυπάρχουν σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης ηρεμίας σε ένα ζεστό περιβάλλον, που δίνουν αξία στο χρόνο σου. Μπορείς να συνδυάσεις υπηρεσίες όπως η αισθητική, η περιποίηση προσώπου, εξειδικευμένα μασάζ, κομμωτική και περιποίηση άκρων. Παράλληλα μπορείς να βιώσεις την ολιστική περιποίηση συνδυάζοντας υπηρεσίες υδροθεραπείας, γυμναστηρίου και σάουνας. Πρόκειται για έναν μοναδικό χώρο, όπου η ευεξία αποτελεί μια μαγική εμπειρία. Αφέσου λοιπόν στο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, του Quick Spa by the Sea και θα δεις τον εαυτό σου να ξαναγεννιέται…

ΥΓ1. Mπορείς να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες εδώ www.quickspa.com.cy
ΥΓ2 Μπορείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες εδώ 25111777

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Αφροδίτη Δερματά: Τελευταία Ενημέρωση