ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

'Ghosted' ως η πιο αποτυχημένη ταινία της χρονιάς

Η ταινία απογοήτευσε τους κριτικούς του Rotten Tomatoes.

newsroom must

Η ταινία του Apple TV+ με τίτλο «Ghosted» απέσπασε από τους κριτικούς του Rotten Tomatoes την κατηγορία της «χειρότερης της χρονιάς». Παρά το εντυπωσιακό ζευγάρι των ηθοποιών Chris Evans και Ana De Armas, η ταινία αντιμετωπίζει σκληρή κριτική λόγω του αδύναμου σεναρίου, της έλλειψης χημείας μεταξύ των πρωταγωνιστών και της έλλειψης πρωτοτυπίας.

Στην ταινία, ο Cole και η Sadie ζουν ένα εντυπωσιακό πρώτο ραντεβού, αλλά η χαρά τους διακόπτεται όταν η Sadie εξαφανίζεται. Ο Cole ανακαλύπτει ότι η Sadie είναι πράκτορας των ειδικών δυνάμεων και βρίσκεται σε μια επικίνδυνη αποστολή. Παρόλα αυτά, η ταινία δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτικούς. 

Οι κριτικοί αναφέρουν ότι η εξάρτηση της ταινίας από μεγάλα ονόματα του Hollywood, όπως ο Tracy Morgan και η Laverne Cox, δεν ήταν αρκετή για να αντισταθμίσει την έλλειψη χημείας μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών. Η αδυναμία της πλοκής να προσφέρει κάτι πρωτότυπο και η έλλειψη σύνδεσης μεταξύ των πρωταγωνιστών ήταν επίσης αντικείμενο κριτικής.

Η κριτική του Julian Roman για την ταινία στο Movieweb υπογραμμίζει επίσης την ανικανότητα της ταινίας να κάνει τους πρωταγωνιστές να λειτουργήσουν ως ένα συνεκτικό ζευγάρι που καταφέρνει να συμπαρασταθεί στον θεατή.

Αυτό που αναφέρουν οι κριτικοί είναι ότι το σενάριο της ταινίας δεν καταφέρνει να δώσει στους δύο πρωταγωνιστές αρκετό χώρο για να αναπτύξουν τη σχέση τους και να καταστήσουν πιο αληθοφανή την χημεία τους. Επιπλέον, το σενάριο αποτυγχάνει να δώσει την απαραίτητη αίσθηση επείγοντος και κινδύνου στην πλοκή, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο συναρπαστική όσο θα μπορούσε να είναι. Οι κριτικοί αναφέρουν ότι, η έλλειψη χημείας ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές μπορεί να είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας του σεναρίου να δώσει τον απαραίτητο χρόνο και τον κατάλληλο χώρο στους χαρακτήρες.

 Δείτε το τρέιλερ εδώ :

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
worst movie  |  rotten tomatoes  |  gossip  |  news  |  celebs  |  apple tv  |  chris evans  |  ana de armas  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση