Μαρία Σάββα
Ένα ιδιαίτερα συγκινητικό επεισόδιο του «The Voice of Greece», αφιερωμένο στον Γιώργο Μαζωνάκη, θα παρακολουθήσουμε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, στις 21:00.
Η Έλενα Παπαρίζου, ο Χρήστος Μάστορας και ο Πάνος Μουζουράκης βρέθηκαν στα γυρίσματα του μουσικού παιχνιδιού, με την κάμερα της εκπομπής «Αταίριαστοι» να καταγράφει στιγμές από τα παρασκήνια.
Οι τρεις καλλιτέχνες μίλησαν με συγκίνηση για την απώλεια του πολυαγαπημένου Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος επρόκειτο να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «The Voice of Greece», ως ένας από τους τέσσερις coaches.
«Αυτή η εκπομπή είναι μόνο για τον Γιώργο, να τον τιμήσουμε, να του δείξουμε πόσο πολύ μας άγγιξε γιατί την αλήθεια του την έλεγε μέσα από τα τραγούδια του…Ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές μαζί του, δεν έχει σημασία πόσα χρόνια γνωρίζονται οι άνθρωποι, παίζει ρόλο το πώς δένονται. Αγαπούσε τη ζωή, είχε κι άλλα να δώσει, δεν ήταν η ώρα του να φύγει», είπαν αρχικά στις δηλώσεις τους.
«Ήρθαμε εδώ απόψε για να γεμίσουμε αυτές τις σιωπές που είναι πολύ δύσκολες γιατί εμένα προσωπικά μου υπενθυμίζουν την απουσία του και γεμίζοντάς τες με τη μουσική του δίνουμε και ένα νόημα σε όλο αυτό που βιώνουμε, που είναι ένα πένθος», πρόσθεσε ο Χρήστος Μάστορας.















