ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Η Γωγώ Αλεξανδρινού γιορτάζει τα γενέθλιά της στον Πρωταρά

Γνωστά πρόσωπα από τον χώρο των media της εύχονται χρόνια πολλά.

newsroom must

Η Γωγώ Αλεξανδρινού εντοπίστηκε σε δημοφιλές παραλιακό μαγαζί του Πρωταρά, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και δικηγόρο, Χαράλαμπο Μπρούντζο, καθώς και από στενούς της φίλους και συναδέλφους δημοσιογράφους να γιορτάζει τα γενέθλια της. Πολλά γνωστά πρόσωπα από τον χώρο των media παραβρέθηκαν στην εορταστική βραδιά και της ευχήθηκαν με το γνωστό "Χρόνια Πολλά", ενώ ο γνωστός τραγουδιστής Hovig Demirjian ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους με τη μουσική του.

Ανάμεσα στους καλεσμένους της ήταν η Αιμιλία Κενεβέζου, η Κατερίνα Αγαπητού, o Μιχάλης Σοφοκλέους με την σύζυγο του Παναγιώτα Ιακώβου, ο Νίκος Συμεού, ο Μαρίνος Νομικός, η Μικαέλλα Κουλέ, η Μαρίνα Φιλιππίδου, ο Γιάννης Ξενοφώντος, η Χαρούλα Αλέξη, ο Νότης Παναγιώτου, και ο Μιχάλης Ορφανίδης.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Μαρίνα Φιλιππίδου μαζί με την εορτάζουσα Γωγώ Αλεξανδρινού να απολαμβάνουν τον καλοκαιρινό ήλιο σε γιορτινή διάθεση. 

Photo By @m_sofokleous On Instagram

Στη φωτογραφία βλέπουμε τα δύο ζευγάρια να ποζάρουν με χαμόγελο για τα γενέθλια της Γωγώς. 

Photo By @m_sofokleous On Instagram

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Μιχάλη Σοφοκλέους μαζί με τη γυναίκα του Παναγιώτα Ιακώβου, να γιορτάζουν αγκαλιά με τη Γωγώ Αλεξανδρινού. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση