ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Ποιο είναι το μεγάλο φαβορί της Eurovision 2023 και ποια η θέση της Κύπρου;

Φινλανδία και Ουκρανία πέφτουν από την κορυφή.

newsroom must

Μετά τη νίκη του γκρουπ Kalush στο Τορίνο, η Ουκρανία θα έπρεπε παραδοσιακά να φιλοξενεί τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023. Όμως λόγω της εισβολής της Ρωσίας στη χώρα, ο διαγωνισμός δεν μπορεί να διεξαχθεί στην Ουκρανία. Αντίθετα, το BBC θα φιλοξενήσει τη Eurovision στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 13 Μαίου. 

Οι διαφορές στα στοιχήματα για τη Eurovision αυξάνονται καθώς πλησιάζει ο τελικός και η Σουηδία έχει αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο φαβορί, με πιθανότητες νίκης πάνω από το 43%.

Ακούστε το τραγούδι της Σουηδίας εδώ :

Η Φινλανδία και η Ουκρανία βλέπουν τις πιθανότητες τους να μειώνονται και να απομακρύνονται από την κορυφή, ενώ η Νορβηγία επιστρέφει στην τέταρτη θέση.

Η Γαλλία, με το τραγούδι της La Zarra και το "Évidemment", έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη άνοδο σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα και βρίσκεται στην πέμπτη θέση, με την Ισπανία να πέφτει στην έκτη θέση.

Συνολικά, οι πέντε κορυφαίες χώρες παραμένουν οι ίδιες, αλλά η Σουηδία διευρύνει το προβάδισμά της από τη Φινλανδία. Η Ισπανία αισθάνεται τη ζέστη της Γαλλίας στον ανταγωνισμό.

Η Ελλάδα έχει καταλάβει την 30η θέση στον πίνακα της τελικής κατάταξης του διαγωνισμού τραγουδιού αυτή την εβδομάδα. Το τραγούδι της κυπριακής αποστολής "Break A Broken Heart" του Andrew Lambrou βρίσκεται στις παρυφές της πρώτης 20αδας των αποδόσεων, αλλά η κυπριακή αποστολή παραμένει αισιόδοξη για το αποτέλεσμα στις επόμενες ημέρες. 

Να σημειωθεί ότι ο 16χρονος Βίκτωρας Βερνίκος είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό με το τραγούδι του "What They Say".

Ακούστε το τραγούδι της Ελλάδας εδώ :

Ωστόσο, και η Ελλάδα και η Κύπρος βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των αποδόσεων και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να περάσουν στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού της Eurovision το Σάββατο.

Ακούστε το τραγούδι της Κύπρου εδώ :

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
eurovision  |  cyprus  |  andrew lambrou  |  news  |  celebs  | 

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση