ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Zendaya, η νεότερη πρέσβειρα του οίκου Louis Vuitton

Το πρόσωπο της εμβληματικής τσάντας Capucines.

newsroom must

Αξέχαστη ε΄χει μείνει η στιγμή που η γνωστή ηθοποιός Zendaya έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη στο σόου της Louis Vuitton στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Μάρτιο, ενώ η εν λόγω εμφάνισή της έκανε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται τι συμβαίνει και αν θα ασχοληθεί επαγγελματικά με τον γνωστό οίκο μόδας.

Αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η ηθοποιός έγινε πρέσβειρα του οίκου Louis Vuitton αλλά και πρωταγωνίστρια στην νέα καμπάνια για την τσάντα Capucines, ποζάροντας με παραδοσιακές ασπρόμαυρες αποχρώσεις, δίνοντας έμφαση στην κομψότητα και την κλασική γοητεία της τσάντας.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στη Γαλλική Ριβιέρα από το διάσημο φωτογραφικό δίδυμο Mert Alas και Marcus Piggott, οι οποίοι είναι γνωστοί για το κομψό στυλ τους και τον εκκεντρικό τους τρόπο φωτογράφησης. Το στυλ επιμελήθηκε ο Law Roach, ένας από τους πιο διάσημους στυλίστες στον κόσμο της μόδας, ο οποίος είναι γνωστός για τον τρόπο που δημιουργεί εντυπωσιακά και άκρως θηλυκά σύνολα.

Ο Law Roach αυτοαποκαλείται "αρχιτέκτονας εικόνας" και έχει εργαστεί με κορυφαία ονόματα στον κόσμο της μόδας, όπως η Lady Gaga και η Madonna.

Η τσάντα Capucines της Louis Vuitton είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και αναγνωρίσιμα προϊόντα του οίκου μόδας. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας δέρμα και χαρακτηρίζεται από την κομψή της σχεδίαση και την υψηλή της ποιότητα κατασκευής. Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα και σχέδια και έχει γίνει αγαπημένη των celebrities και των φίλων της μόδας παγκοσμίως.

Η συμμετοχή της Zendaya στην καμπάνια του Louis Vuitton αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός στο χώρο της μόδας και επιβεβαιώνει την αναγνώριση της ως μια από τις πιο επιδραστικές και στιλάτες προσωπικότητες του σήμερα. Η ηθοποιός, δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της και σε δηλώσεις τις αναφέρει, «Θυμάμαι να μεγαλώνω με τις καμπάνιες της Louis Vuitton. Αυτή που λάτρεψα ήταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 με τη Naomi Campbell να ξαπλώνει πάνω σ’ ένα μπαούλο. Ακόμα τη θυμάμαι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
louis vuitton  |  zendaya  |  news  |  celebs  |  gossip  |  capucines bag  |  model  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση