ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι εξελίξεις για την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου

Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση.

newsroom must

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα για την υγεία του Διονύση Σαββόπουλου, ο δημοφιλής τραγουδοποιός νοσηλεύεται στο ιδιωτικό νοσοκομείο "Μητέρα" μετά από την τρίτη του νόσηση με κορωνοϊό. Η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία λόγω του ότι πάσχει και από άλλα νοσήματα, ενώ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου γιατροί καταβάλλουν καθημερινά υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ωστόσο, καλά νέα έρχονται για τον Σαββόπουλο, καθώς η υγεία του φέρεται να έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες και αναμένεται σήμερα να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Διονύσης Σαββόπουλος είχε κολλήσει κορονοϊό δύο φορές το 2022, και οι γιατροί φοβήθηκαν για την υγεία του λόγω υποκείμενων νοσημάτων.

Η οικογένειά του έχει δεχτεί πολλά μηνύματα συμπαράστασης στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με το κοινό να προσφέρει όση στήριξη μπορεί.

Ένας μεγάλος καλλιτέχνης που έχει γράψει ανά τα χρόνια τραγούδια με πολιτικό, ρομαντικό αλλά και σκωπτικό περιεχόμενο. Έχει παρουσιάσει ακόμη το 1986-1987 τηλεοπτική εκπομπή με τίτλο Ζήτω τo ελληvικό τραγoύδι. Τα περισσότερα από τα τραγούδια του είναι γραμμένα από τον ίδιο, σε στίχους αλλά και μουσική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Σαββόπουλος  |  υγεία  |  news  |  celebs  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS