ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Σεξ σε δημόσιο χώρο; 4 απαραίτητα tips για το τριήμερο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Μαρία Καραμάνου

Η εξερεύνηση της ερωτικής ζωής σε δημόσιους χώρους μπορεί να είναι συναρπαστική, αλλά απαιτεί επίσης προσοχή. Αν είσαι σε θέση να απολαύσεις τον καιρό έξω και να πειραματιστείς, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχεις υπόψη σου. Αναζητώντας συναρπαστικές εμπειρίες στον υπαίθριο χώρο κατά το τριήμερο, μπορεί να αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

1) Πρώτα από όλα, είναι σημαντικό να οργανωθείς εκ των προτέρων και να μην αφιερώνεις πολύ χρόνο σε πρακτικές λεπτομέρειες. Ένα κατάλληλο φόρεμα ή φούστα χωρίς εσώρουχα μπορεί να διευκολύνει την κατάσταση. Επίσης, είναι σημαντικό να έχεις επιλέξει εκ των προτέρων 2-3 τοποθεσίες που είναι κατάλληλες και αρκετά ήσυχες για τις εξορμήσεις σου.2) Πάνω από όλα, πρέπει να λάβεις υπόψη σου το κατάλληλο timing. Είναι αντιληπτό ότι είναι προκλητικό να δοκιμάσεις το σεξ σε δημόσιους χώρους, σε περιοχές με πολύ κόσμο και επιχειρήσεις. Ανεξάρτητα από την έντονη σεξουαλική διάθεση, είναι σημαντικό να βρεις το κατάλληλο μέρος. Ο στόχος μας είναι να διασκεδάσουμε και όχι να παραβούμε τον νόμο.

3) Από άποψη πρακτικότητας, αυτή η κατάσταση δεν είναι κατάλληλη για προκαταρκτικά παιχνίδια. Εδώ θα προχωρήσουμε απευθείας στον κύριο ρόλο, οπότε ας αφήσουμε τη φαντασία μας να δουλέψει. Όσον αφορά τις στάσεις, πιθανότατα θα επιλέξουμε κάτι που θα είμαστε όρθιοι.4) Είναι σημαντικό να είσαι προετοιμασμένη για κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Όταν ασχολείσαι με το σεξ έξω από το σπίτι, το κάνεις για την περιπέτεια και την αίσθηση της αδρεναλίνης. Ενδέχεται να υπάρξει ολοκλήρωση, αλλά υπάρχει πιθανότητα να διακοπείς από κάποιον ή κάτι.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τις ακόλουθες προφυλάξεις:

Ιδιωτικότητα: Επιλέξτε έναν τόπο που προσφέρει αρκετή ιδιωτικότητα, έτσι ώστε να μειώσετε τον κίνδυνο να πέσετε θύμα ανασφάλειας ή παρεμβολής.

Νομικά ζητήματα: Ενημερωθείτε για το νομικό πλαίσιο της περιοχής σας σχετικά με το σεξ σε δημόσιους χώρους. Ορισμένες περιοχές επιβάλλουν αυστηρούς περιορισμούς και πρόστιμα για την παραβίαση της δημόσιας αιδούς.Υγιεινή: Φροντίστε για την υγιεινή σας και προσέχετε την καθαριότητα του χώρου. Φέρτε μαζί σας υγρά απολύμανσης ή πετσέτες για να καθαρίσετε την επιφάνεια πριν και μετά το σεξ.

Ασφάλεια: Φροντίστε να έχετε κατάλληλα προφυλακτικά και άλλα απαραίτητα μέσα προστασίας.

Οι εξωτερικοί χώροι που μπορείτε να εξερευνήσετε για σεξ εξαρτώνται από τις προτιμήσεις σας, το περιβάλλον και τη νομική ρύθμιση της περιοχής σας. Αν και κάθε άτομο έχει διαφορετικές προτιμήσεις, ακολουθούν μερικές κοινές επιλογές:

Παραλία: Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν το σεξ στην παραλία. Μπορείτε να επιλέξετε μια ήσυχη παραλία, μακριά από την κυκλοφορία, και να είστε προσεκτικοί για την ιδιωτικότητά σας και την ενδεχόμενη επιβολή περιορισμών από τους νόμους της περιοχής σας.

Βουνό: Εάν αγαπάτε τη φύση και την περιπέτεια, μπορείτε να επιλέξετε ένα απομακρυσμένο μέρος στο βουνό για το σεξ. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί για την ιδιωτικότητά σας και την προστασία της φύσης.

Δασική περιοχή: Μια ερημική δασική περιοχή μπορεί να προσφέρει ένα αίσθημα περιπέτειας και απομόνωσης. Πάντα να είστε επιφυλακτικοί και να φροντίζετε να μην ενοχλείτε.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση