ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Ποια ζώδια θα επιστρέψουν στην αγκαλιά του πρώην τους μέχρι τις 20 Ιουνίου;

Είναι αργά για επανασύνδεση;

Μαρία Καραμάνου

Κατά την διάρκεια της περιόδου των Διδύμων, που ξεκινά από τις 21 Μαΐου και διαρκεί έως τις 20 Ιουνίου, τρία ζώδια θα ξανασυνδεθούν με παλιούς τους συντρόφους. Αυτά τα τρία ζώδια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που είχε λήξει με δυσκολίες, με στόχο να βελτιωθούν τα πράγματα αυτή τη φορά.

Η παρουσία της θεάς της αγάπης, Αφροδίτης, στο ζώδιο του Λέοντα, που θα διαρκέσει έως τις 8 Οκτωβρίου, θα ενισχύσει τις επιθυμίες μας και θα τις καταστήσει ιδιαίτερα έντονες. Τρία ζώδια θα επανενωθούν με έναν πρώην σύντροφο και θα τολμήσουν να ξεκινήσουν εκ νέου μια σχέση με την ελπίδα να φέρουν μια νέα αρχή σε αυτήν.

Κατά τη διάρκεια του μήνα Ιουνίου, τρία ζώδια, συγκεκριμένα ο Καρκίνος, ο Υδροχόος και ο Ιχθύς, θα πάρουν την απόφαση να επανενώσουν τις καρδιές τους με τους πρώην συντρόφους τους.

Ας εξετάσουμε την κατάσταση λεπτομερώς:

Καρκίνος: Τον τελευταίο καιρό, η σκέψη για μια παλιά σχέση έχει κυριαρχήσει στο μυαλό σας, ενώ αναλογίζεστε τα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Αναγνωρίζετε ότι είστε πλέον έτοιμοι και πιο ώριμοι για να δώσετε μια νέα ευκαιρία και να επανεκτιμήσετε τη σχέση. Καθώς αναζητάτε άνεση και ασφάλεια, προτιμάτε να επιστρέψετε σε ένα γνώριμο και οικείο περιβάλλον, αντί να αναζητάτε κάτι καινούργιο. Αναλογίζεστε το παρελθόν με ωριμότητα και αυτοκριτική, και αυτό σας ενθαρρύνει να δοκιμάσετε ξανά. Αν και η προσπάθεια αυτή δεν είναι εύκολη, θεωρείτε ότι η άνεση και η ασφάλεια που προσφέρει η οικειότητα αξίζει την προσπάθεια.

Ιχθύς: Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, ο ερωτικός τομέας αποκτά την προσοχή σας ως Ιχθύς. Παρατηρείτε ότι πολλοί Καρκίνοι εκφράζουν την επιθυμία να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σχέση. Εντούτοις, είναι σημαντικό να παραμείνετε προσεκτικοί και να αποφύγετε τις ιδεαλιστικές αντιλήψεις. Μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη που οδήγησαν στο τέλος της προηγούμενης σχέσης.

Υδροχόος: Για τους Υδροχόους, αυτές οι ημέρες μπορεί να φέρουν πολλά απρόοπτα, με αρκετούς από εσάς να επανεξετάζετε την προηγούμενη σχέση σας. Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου, θα βιώσετε ένα έντονο πάθος και ορισμένοι από εσάς θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές με τον πρώην σας. Ο πλανήτης Άρης και η θεά της αγάπης Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα, που διαμορφώνει τον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσετε έναν ενισχυμένο πόθο και ένταση στον τομέα των σχέσεών σας.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση