ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Ποια ζώδια θα έχουν το χειρότερο καλοκαίρι;

Οι πιο ανεμπόδιστες και χαλαρές περίοδοι του χρόνου μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο χαλαρές.

Μαρία Καραμάνου

Ενδέχεται να σκεφτείτε κάτι σαν, "Αν κατάφερα να αντιμετωπίσω έναν δύσκολο χειμώνα, ίσως να μην βρίσκομαι και σε αυτή τη λίστα." Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας το εγγυηθούμε, αλλά τουλάχιστον θα σας δώσουμε ένα στοιχείο για να ετοιμαστείτε για το καλοκαίρι. Και αν πράγματι αντιμετωπίσετε ορισμένες δυσκολίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, προσπαθήστε να μην το πάρετε πολύ βαριά και να θυμάστε ότι μετά από την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και ο ήλιος.

Πιθανώς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις, ανασφάλειες και οικονομικές δυσκολίες κατά το καλοκαίρι, ανάλογα με το ζώδιό σας. Ωστόσο, όταν ξεπεράσετε αυτήν την κρίσιμη περίοδο, θα βρείτε τις ισορροπίες και την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Καρκίνος

Εσείς, ως άνθρωπος του ζωδιακού σημείου Καρκίνου, είστε γνωστοί για την προστατευτική και συναισθηματική φύση σας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ανατροπές και οι αλλαγές μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία και την διάθεσή σας. Προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο, στις σχέσεις, αλλά και οικονομικές δυσκολίες είναι πιθανό να προκύψουν, ειδικά επειδή η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα στον τομέα των αξιών και των οικονομικών σας.

Σε αυτήν την περίοδο, είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ωριμότητα και ευελιξία. Μπορεί να βγείτε εκτός της ζώνης ασφαλείας σας και να αντιμετωπίσετε αλλαγές στις απόψεις και στις σχέσεις με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θυμηθείτε ότι δεν φέρετε εσείς την ευθύνη γι' αυτές τις αλλαγές. Αντιμετωπίστε τη ζωή με ανοιχτό μυαλό και δείτε πώς όλα θα εξελιχθούν θετικά στο τέλος.

Παρθένος

Για εσάς, ως Παρθένος, είναι γνωστό ότι δεν αντέχετε όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα είχατε σχεδιάσει. Προετοιμαστείτε για μια μεγάλη ανατροπή των σχεδίων σας αυτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι δύσκολο για εσάς, καθώς θα αμφισβητήσετε τον εαυτό σας και είναι πιθανό να δημιουργήσετε προβλήματα σε όμορφες σχέσεις λόγω ζήλιας. Από τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομα, καλώντας σας να επιστρέψετε σε προηγούμενες σχέσεις. Είναι επίσης πιθανό να επανεμφανιστούν ανθρωποι από το παρελθόν σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Συνιστάται να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου και αντ 'αυτού να επικεντρωθείτε στο να ακούσετε προσεκτικά τις δικές σας επιθυμίες.

Ιχθύς 

Για εσάς, τους Ιχθύες, η παρουσία σας σε αυτή τη λίστα ενδέχεται να σας τρομάζει, αλλά έχετε αποδείξει την ανθεκτικότητά σας. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε αυτό το καλοκαίρι θα σας εμπνεύσουν πέρα από τις προσδοκίες σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε εξάντληση, ανασφάλεια και αποτυχία, ενώ οι σχέσεις θα δοκιμαστούν. Θα υπάρχουν πολλές διαφωνίες και θα γίνετε πιο ευάλωτοι σε διάφορους τομείς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23 Αυγούστου θα ενισχύσει τυχόν υπάρχοντα προβλήματα και μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση