ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

4 Τοξικές συμπεριφορές που πρέπει να αφήσεις πίσω

Αναδρομή στο παρελθόν και παραδειγματισμός για το μέλλον, είναι δύο από τους στόχους μας για την αναγέννηση του πραγματικού εαυτού

Αν ψάχνατε τρόπο για να κάνετε την αρχή προς την καταγραφή των στόχων σας για την νέα χρονιά, σταματήστε εδώ γιατί πρώτος σταθμός σας θα πρέπει να γίνει η αναδρομή στα «λάθη» του παρελθόντος, ξεκινώντας από τις τοξικές συμπεριφορές που όχι μόνο βλάπτουν τον δικό σας ψυχισμό αλλά εντείνουν και τις κοινωνικές αποκλείσεις σας από τους γύρω.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε 4 τοξικές συμπεριφορές που ίσως να μην αναγνωρίζατε ότι σας επηρεάζουν, με μοναδικό σκοπό την καλλιέργεια μηχανισμών «άμυνας» για να τις αποφύγετε στο μέλλον.

1. Υπερ-ανάλυση

Είναι τόσο χιλιοσυζητημένη που πραγματικά φτάνει στα «όρια» της υπερ-κουλτούρας. Μια μάστιγα της εποχής που επιβαρύνει τον εγκέφαλο, σε τέτοιο σημείο που αρνείται να σκεφτεί και να πράξει καθαρά. Βάλτε τέλος στην υπερβολική ένταση και πίεση που βάζει στον ψυχισμό σας, ένα βήμα την φορά.

2. Άγχος / Στρες

Ναι, μπορεί να είναι κλισέ, ωστόσο πράγματι με όλα όσα συμβαίνουν ταυτόχρονα στον κόσμο γύρω μας το στρες, είναι ένας από τους κυριότερους παράγοντες που οδηγούν σε διάφορες προβληματικές συμπεριφορές στον ψυχισμό. Με αποτέλεσμα ολοένα και περισσότεροι ενήλικες να «βάλλονται» συναισθηματικά μένοντας ανήμποροι μπροστά στο «θεριό». Όχι άλλο, βρείτε την ισορροπία που θα σας απαλλάξει από την τοξικότητά του.

3. Μουρμούρα

Βάλτε τελεία και παύλα. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αναλογιστείτε το κατά πόσο αλλάζει την ψυχοσύνθεση σας η επίμονη συζήτηση για θέματα που αναλώνονται σε ένα φαύλο κύκλο. Εξάλλου ό,τι δεν μας αρέσει και προσθέτει «βάρος» στην συνείδησή μας, αν δεν μπορεί να επιλυθεί καλό θα ήταν να αποβάλλεται, και όχι να μετατρέπει την καθημερινότητα σε μια επανάληψη της συνθήκης.

4. Βιασύνη

Οι ρυθμοί των καταστάσεων πράγματι έχουν αλλάξει τόσο τον χρόνο της ανατροφοδότησης των λειτουργιών της εγκεφαλικής λειτουργίας, όσο και επι του πρακτέου τις δράσεις στην καθημερινότητα. Πάψτε λοιπόν πια να βιάζετε τις αποφάσεις σας και αναλογιστείτε τις πραγματικές συνέπειες, είτε αυτές έχουν θετικό είτε αρνητικό πρόσημο. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζυγίσει τις επιλογές του χωρίς επιπρόσθετο άγχος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση