ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Σε απατάει; 3 πράγματα που πρέπει να σε προβληματίσουν

Μαρία Σάββα

Βρίσκεσαι σε μια σχέση που αρχικά όλα φαίνονταν τέλεια, αλλά πλέον αντιλαμβάνεσαι μια αλλαγή στον τρόπο που εξελίσσονται τα πράγματα. Το ενστικτό σου εκπέμπει σήματα, υποδηλώνοντας κάτι που προσπαθείς ή αρνείσαι να αντιμετωπίσεις. Υπάρχει μια υποψία για το ενδεχόμενο ενός τρίτου προσώπου στο παιχνίδι.

Δείτε πιο κάτω τρία σημάδια που αξίζει να δώσεις προσοχή. Εάν οι δυσκολίες αυξάνονται, είναι σημαντικό να διεξαγάγεις μια ειλικρινή και σοβαρή συζήτηση. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι ένας άνθρωπος που δεν εκτιμά αρκετά να σου μιλήσει ανοιχτά και να αποχωρήσει από τη ζωή σου όταν απαιτείται.

Ξαφνικά, εκδηλώνει υπερβολικό ενδιαφέρον για τα ακριβή σχέδιά σου

Αναζητά αναλυτικές πληροφορίες για τα ραντεβού σου, το πού θα πας, με ποιους και πότε θα επιστρέψεις. Αυτό το ενδιαφέρον μπορεί να αποκρύπτει προθέσεις περίεργες και ανεπιθύμητες.

Ασκεί gaslighting

Προσπαθώντας να σε κατηγορήσει για υπερβολική φαντασία και αντιδράσεις, υπονοώντας ότι είσαι ζηλιάρα ή αίτια για τα προβλήματα της σχέσης. Αυτή η στρατηγική αμφισβητεί την δική σου αντίληψη της πραγματικότητας και μπορεί να κρύβει κάποιο κρυφό σκοπό.

Αρχίζει να φέρεται περίεργα με το κινητό του

Παίρνει το τηλέφωνό του παντού, ακόμη και για απλές κινήσεις. Προσπαθεί να κρύψει την οθόνη και μετατρέπει το τηλέφωνο έτσι ώστε να μην είναι εύκολα ορατό όταν είστε μαζί. Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς ενδέχεται να αναδεικνύει κάτι παράξενο και επιφυλακτικό.

Σε όλα αυτά τα σημάδια, η επιστημονική προσέγγιση είναι να διατηρήσεις την ευαισθησία σου στη δυνατότητα αλλαγών και να μην αγνοείς το ενδεχόμενο αντιμετώπισης τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση