ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Ανάδρομος Ερμής: Όλα τα ζώδια που επηρεάζει

Στις 23 Αυγούστου ο Ερμής μπαίνει σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο της Παρθένου.

Μαρία Καραμάνου

Η οπισθοδρόμηση του πλανήτη Ερμή είναι μια περίοδος που μπορεί να δημιουργήσει ανησυχία, καθώς συνήθως σχετίζεται με δυσκολίες στην επικοινωνία και αυξημένη ένταση. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικό να είμαστε προσεκτικοί και να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις, είτε αυτές αφορούν την εργασία μας είτε την προσωπική μας ζωή.

Στις 23 Αυγούστου, ο πλανήτης Ερμής αρχίζει την φαινομενική του οπισθοδρόμηση στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτή η περίοδος θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου και θα έχει μεγαλύτερη επίδραση σε τέσσερα ζώδια.

Για τους Τοξότες, δυστυχώς, η περίοδος της οπισθοδρόμησης του Ερμή επηρεάζει επίσης το ζώδιό σας. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις σχέσεις σας με φίλους και συναδέλφους, καθώς η επικοινωνία μπορεί να περάσει από μια περίοδο έντασης. Αυτή η κατάσταση όμως δεν θα διαρκέσει πολύ. Ενδέχεται θέματα που αφορούν την εργασία σας να απαιτούν περισσότερη προσοχή. Δεν είναι οι κατάλληλες μέρες για να ζητήσετε αύξηση ή να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες. Σε θέματα φλερτ, ενδέχεται να νιώθετε δυσκολία. Αυτό ενδέχεται να συμβαίνει επειδή ακόμα δεν έχετε αντιμετωπίσει πλήρως θέματα από το παρελθόν σας.

Για τους Ιχθύες, η περίοδος της οπισθοδρόμησης του Ερμή δεν είναι ευνοϊκή για αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Είναι σύννεφα για τον σχεδιασμό προς τα εμπρός, οπότε είναι καλό να πάρετε μια αναπνοή και να αναβάλετε τις σημαντικές αποφάσεις ή ακόμα και να επιτρέψετε σε κάποιον άλλον να αναλάβει προσωρινά τον έλεγχο. Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τσακωμούς και παρεξηγήσεις με τον εταίρο σας, αλλά αυτό πιθανότατα οφείλεται σε πιέσεις και όχι σε απώλεια ενδιαφέροντος. Προς το παρόν, είναι καλό να δείξετε υπομονή.

Για τους Διδύμους, η περίοδος της οπισθοδρόμησης του Ερμή επικεντρώνεται κυρίως στην ερωτική σας ζωή και την οικογενειακή αρμονία. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις, και να επιλύετε τα προβλήματα μέσω διαλόγου. Παλαιές γνωριμίες και προσωπικές καταστάσεις που σας απασχόλησαν στο παρελθόν ενδέχεται να επανεμφανιστούν, όμως, είναι σημαντικό να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφεύγετε βιαστικές ενέργειες που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σας στο παρόν.

Για τους Παρθένους, ο πλανήτης Ερμής αρχίζει να κινείται ανάδρομα στο δικό σας ζώδιο. Αυτό είναι σαν να βρίσκετε τον δρόμο προς τα πίσω. Συνεπώς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προχωράτε σε αποφάσεις με προσοχή και ηρεμία, έτσι ώστε να μην κάνετε καμία βιαστική ή λανθασμένη επιλογή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το μυαλό σας μπορεί να είναι λίγο ασαφές, επομένως η επικοινωνία με φίλους, συγγενείς και ακόμα και με εκείνα τα άτομα που σας ενδιαφέρουν σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Για όσο η ανάδρομη πορεία του Ερμή διαρκεί, θα είναι ασφαλές να επιλέξετε την προσέγγιση της προφύλαξης και να περιμένετε μέχρι να περάσει αυτή η περίοδος.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση