ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Τα ζώδια που δεν μπορούν με τίποτα να ξεπεράσουν τους πρώην τους

Αντιμετωπίζουν έναν χωρισμό πολύ δύσκολα.

Μαρία Καραμάνου

Η διαδικασία του χωρισμού είναι πάντα δύσκολη, ειδικά όταν ένας από τους εταίρους δεν είναι πρόθυμος για αυτόν. Η αντιμετώπιση της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπικότητα κάθε ατόμου. Κάποιοι βρίσκουν πιο δύσκολο να ξεπεράσουν τον έρωτα που είχαν, και αυτό δημιουργεί δυσκολίες στο να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους.

Ας εξετάσουμε λοιπόν τα διάφορα ζώδια που φαίνεται να δυσκολεύονται περισσότερο να αφήσουν πίσω τους τις προηγούμενες σχέσεις και να προχωρήσουν.

Το ζώδιο του Ταύρου εκδηλώνει σημαντική υπομονή και δυσκολία στο να αποχωριστεί. Δυσκολεύεται να δεχτεί το τέλος μιας σχέσης και επιμένει να κρατήσει στο πλευρό του τον σύντροφό του. Αν και μια σχέση έχει λήξει, επιμένει να κρατάει τον άλλον κοντά, προσπαθώντας να αναστήσει το δεσμό. Παρ' όλα αυτά, όταν έρχεται ο χωρισμός, η διαδικασία αυτή είναι εξαιρετικά δύσκολη για τον Ταύρο.

Αφού ολοκληρωθεί ένας χωρισμός, ο Ταύρος δυσκολεύεται να εμπιστευτεί ένα νέο άτομο στη ζωή του. Καταστρέφεται και απομονώνεται, μη επιδέχοντας να ανοίξει την καρδιά του ξανά. Αν και μπορεί να νιώσει έλξη για κάποιον νέο, αντιμετωπίζει δυσκολία να εκδηλώσει ενδιαφέρον για μια νέα σχέση. Οι σκέψεις για τον πρώην σύντροφό του τον συνοδεύουν ακόμα και μετά τον χωρισμό.

Ο Καρκίνος, λόγω της βαθιάς του συναισθηματικής φύσης, αντιμετωπίζει μεγάλο πόνο κατά τον χωρισμό. Η αναχώρηση του συντρόφου τον πλήττει βαθύτατα, και αυτός ανταποκρίνεται με απομόνωση, κλάματα και απώλεια ύπνου. Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει συχνά δυσκολία να αφήσει πίσω του μια σχέση και μπορεί να χρειαστεί αρκετός καιρός για να ξεπεράσει τον χωρισμό.

Λόγω της εξαιρετικά συναισθηματικής του φύσης, ο Καρκίνος επιδεικνύει μια έντονη τάση να νοσταλγεί το παρελθόν και τις στιγμές που πέρασε. Η συναισθηματική του σύνδεση με τις προηγούμενες σχέσεις μπορεί να καθυστερήσει την πρόοδό του προς τη νέα φάση της ζωής του.

Ο Ιχθύς εκδηλώνει έντονη ευαισθησία και η εμπειρία του χωρισμού τον πληγώνει βαθύτατα. Εάν η απόφαση να χωρίσει δεν προήλθε από αυτόν, ο πόνος που νιώθει είναι ανίκητος. Τα δάκρυα και ο πόνος συνοδεύουν την απώλεια, και ο Ιχθύς βρίσκεται παγιδευμένος σε αναμνήσεις που ζουν για πολύ καιρό.

Η δυσκολία να ξεχάσει τον άνθρωπο που ήταν τόσο σημαντικός για αυτόν είναι προφανής. Ο Ιχθύς αναζητά την απομόνωση, απομακρύνεται από τους προσεγγίσιμους του ανθρώπους και κλείνεται στον εαυτό του για να αντιμετωπίσει τον πόνο. Το ζώδιο αυτό συνεχίζει να σκέφτεται ατελείωτα τι θα μπορούσε να είχε κάνει διαφορετικά για να αποτρέψει τον χωρισμό.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση