ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Τα πιο τυχερά ζώδια του Σεπτεμβρίου

Ο Σεπτέμβριος σχεδόν έφτασε και από ότι φαίνεται 4 μόνο θα είναι τα τυχερά ζώδια του μήνα.

Μαρία Καραμάνου

Τον Σεπτέμβριο, η εστίαση είναι στην οργάνωση, την αναδιοργάνωση και την επανεμφάνιση της καθημερινής ρουτίνας. Στο πεδίο της αστρολογίας, αυτός ο μήνας ξεκινά με την πλειοψηφία των πλανητών σε κατεύθυνση που φαίνεται να είναι ανάδρομη, αλλά καθώς οι ημέρες περνούν, αυτοί θα επιστρέψουν στη σωστή κατεύθυνση, δημιουργώντας ευκαιρίες για αλλαγές και εξελίξεις.

Την 15η Σεπτεμβρίου, μια αισιόδοξη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Παρθένου φέρνει μαζί της νέες ευκαιρίες στον τομέα των σχέσεων. Την 29η Σεπτεμβρίου, η Πανσέληνος στους άξονες του Ζυγού και του Κριού τονίζει τη σημασία των σχέσεών μας και μπορεί να επιφέρει σημαντικές αλλαγές.

Έρχεται τώρα η ώρα να εξετάσουμε ποια ζώδια θα έχουν ευκαιρίες και θετικές εξελίξεις στον νέο αυτό μήνα.

Για τους Δίδυμους, η κατάσταση βελτιώνεται και η ισορροπία επιστρέφει στη ζωή τους. Υπάρχει πιθανότητα για επανασύνδεση και πρόσωπα από το παρελθόν ενδέχεται να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο. Για όσους είναι ελεύθεροι, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες είναι πολλές και το φλερτ παίρνει το πάνω χέρι.

Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου φωτίζει το ζώδιο της Παρθένου, και από αυτό το σημείο και μπροστά, ευνοεί τις νέες σχέσεις σου. Αυτές οι σχέσεις θα έχουν αναζωογονητική επίδραση, θα ανεβάσουν τη διάθεση σου και θα ενισχύσουν την ψυχολογία σου. Αυτό το νέο φεγγάρι σε ενθαρρύνει να προχωρήσεις σε αλλαγές και να θέσεις νέους στόχους για το μέλλον.

Το ζώδιο του Τοξότη βρίσκεται σε μια ευνοϊκή περίοδο, καθώς η Αφροδίτη επανέρχεται σε κανονική πορεία στον Λέων στις 4 Σεπτεμβρίου. Αυτή η αστρολογική ευάλωτη θέση θα έχει θετικές επιδράσεις στις επαγγελματικές και προσωπικές πτυχές του Τοξότη. Υπάρχει η πιθανότητα επανασύνδεσης με παλιούς φίλους ή σημαντικά πρόσωπα, και ενδέχεται να προκύψει ένα ταξίδι στις αρχές του Σεπτέμβρη που θα φέρει θετικές εξελίξεις.

Για του Ιχθύες, ο Σεπτέμβριος είναι ο απόλυτος μήνας για να φροντίσετε την υγεία αλλά και την φυσική σας κατάσταση. Ενδέχεται να γνωρίσετε ένα νέο άτομο το οποίο θα σας ανεβάσει τη διάθεση. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 29 Σεπτεμβρίου θα σας χαρίσει συναισθήματα ασφάλειας και σταθερότητας, κάτι που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη. 

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση