ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Wall Pilates: Η viral γυμναστική του Tik Tok που πρέπει να δοκιμάσετε

Πως να επιτύχετε άμεση σύσφιξη του σώματος.

Μαρία Καραμάνου

Το Wall Pilates είναι η πιο hot τάση στον χώρο της γυμναστικής αυτήν τη στιγμή, και για καλό λόγο. Αν είστε λάτρης της γυμναστικής ή ακόμα και αν δυσκολεύεστε να βρείτε χρόνο για να ασκηθείτε, το Wall Pilates προσφέρει μια εύκολη και αποτελεσματική λύση και μπορεί να γίνει όπου και αν βρίσκεστε, ακόμα και στο σπίτι. 

Το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε είναι ένας τοίχος, καθώς αυτός θα λειτουργήσει ως φυσική αντίσταση. Η άσκηση βασίζεται σε κινήσεις Pilates, που συνδυάζονται με τη χρήση του τοίχου για επιπλέον αντίσταση και ενίσχυση.

@karolinaxjeWALL PILATES WORKOUT#wallworkout #pilates #core #strong #muscles love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Οι χρήστες ενθουσιάζονται για την απλότητα του Wall Pilates και τα ταυτόχρονα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η συνδυασμένη ευελιξία και δύναμη που προσφέρει αυτή η τάση κάνει την καθημερινή γυμναστική προσιτή και αποτελεσματική για όλους. Καθώς το Wall Pilates κατακτά το TikTok, αξίζει σίγουρα να δοκιμαστεί για όσους αναζητούν μια φρέσκια προσέγγιση στη γυμναστική.

Το Wall Pilates προσφέρει πολλά οφέλη για το σώμα και τον νου, μερικά από αυτά είναι:

1. Ενίσχυση Μυών: Η χρήση του τοίχου ως φυσικής αντίστασης βοηθάει στην ενίσχυση των μυών σε όλο το σώμα. Ειδικά στους μύες του κορμού, των ποδιών και των χεριών που επωφελούνται από αυτήν τη μορφή γυμναστικής.

2. Βελτίωση Ευελιξίας: Οι κινήσεις Pilates είναι γνωστές για τη βελτίωση της ευελιξίας. Η συνδυασμένη χρήση του τοίχου επιτρέπει σε αυτήν την ευελιξία να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

@pilates_hottie Toned abs are as easy as a good wall Pilates workout. Check this out and do it at least 4x per week! Message/comment for credit or removal request (no copyright intended) ©️All rights & credits reserved to the respective owner(s) #PepsiApplePieChallenge #abexercises #wallpilates #coretightening #corestrength #bestabmoves #bestcoreworkout #snatchwaist FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

3. Καλύτερη Στήριξη της Σπονδυλικής Στήλης: Οι ασκήσεις Pilates ενισχύουν την πυκνότητα των μυών γύρω από τη σπονδυλική στήλη, βοηθώντας στην καλύτερη στήριξη και τη μείωση των προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης.

4. Βελτίωση της Συγκέντρωσης: Η Pilates συχνά συνδέεται με την αναπνοή και τη συγκέντρωση. Η εστίαση στην κίνηση και η συνειδητοποίηση της αναπνοής μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της νοητικής λειτουργίας.

5. Μείωση Στρες: Οι κινήσεις Pilates σε συνδυασμό με την εστίαση και την αναπνοή μπορούν να συμβάλουν στη μείωση του στρες και τη βελτίωση της ψυχικής ευεξίας.

Είναι εξαιρετική ιδέα να ξεκινήσετε με ασκήσεις για αρχάριους και να προχωρήσετε σταδιακά καθώς βελτιώνετε τη φυσική σας κατάσταση.

@karolinaxje WALL PILATES CORE WORKOUT #wallpilates #homeworkout #core #pilates #fyp Endless Summer - Alan Walker

Τα προγράμματα άσκησης με συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο μπορούν να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για τη διατήρηση της συνέπειας και την επίτευξη των στόχων σας. Το 28ήμερο πρόγραμμα, για παράδειγμα, μπορεί να λειτουργήσει ως ένα μικρό και εφικτό χρονικό πλαίσιο για να ενσωματώσετε νέες συνήθειες γυμναστικής στην καθημερινή ζωή σας. Ορισμένα tips για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος είναι να καθορίστε συγκεκριμένους στόχους, να διαμορφώσετε ένα σταθερό χρόνο για τη γυμναστική σας καθημερινά, όπως το πρωί ή το απόγευμα. Πολύ σημαντικό είναι να παρακολουθήσετε την πρόοδο σας, είτε ημερήσια είτε με φωτογραφίες πριν και μετά. 

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση