ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Selena Gomez: Με το μεγαλύτερο hair trend του χειμώνα

Η top τάση στις ανταύγειες τον φετινό χειμώνα.

Μαρία Καραμάνου

Η Selena Gomez αποτελεί πηγή έμπνευσης, αφού αποφάσισε να αντιστρέψει το κλασικό σενάριο του χρώματος μαλλιών καθώς εισβάλλουμε στη χειμερινή σεζόν. Αντί να επιλέξει τις σκούρες αποχρώσεις που συνήθως συνδέονται με τη χειμερινή περίοδο, αποφάσισε να διατηρήσει την ξανθιά αύρα της.

Η επιλογή της Selena Gomez να διατηρήσει την ξανθή απόχρωση των μαλλιών της αποτελεί μια δροσερή ανατροπή στις συνηθισμένες τάσεις του χειμώνα. Σε μια περίοδο όπου πολλοί επιλέγουν τα πιο σκούρα και ζεστά χρώματα, η Gomez προτιμά να διατηρήσει μια φωτεινή και λαμπερή εμφάνιση.

Αυτή η επιλογή μπορεί να εκφραστεί ως ένας τρόπος να διατηρήσει τη φρεσκάδα και το φως του καλοκαιριού ακόμη και τώρα που ο χειμώνας πλησιάζει.

Δείτε το πριν

Η Selena Gomez, παρά το ότι παρέχει στους θαυμαστές της μια ανανεωμένη ξανθιά εμφάνιση, διατηρεί την ιστορική της πιστότητα στα καστανά μαλλιά που την χαρακτηρίζουν σχεδόν όλη την καριέρα της. Με ένα μικρό διάλειμμα το 2017, όπου υιοθέτησε μια κατάξανθη απόχρωση, επέστρεψε τώρα με μια ζεστή απόχρωση που ενισχύει τη φυσική της ομορφιά.

Ο hair stylist Philipp Verheyen φαίνεται πως πρόσθεσε ανταύγειες που φωτίζουν τα μακριά μαλλιά της, ξεκινώντας το χρώμα αρκετά κάτω από τις ρίζες. Αυτή η αλλαγή δεν απαιτεί συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, προσφέροντας ένα low-effort look που είναι ιδανικό για όσες επιθυμούν μια εμφάνιση που διατηρείται με λίγη συντήρηση.

Με αυτόν τον τρόπο, η Selena Gomez αποδεικνύει πως η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών μπορεί να είναι φρέσκια και δυναμική, ακόμη και όταν επιλέγει τις ξανθές αποχρώσεις την περίοδο του χειμώνα.

Δείτε το τώρα
Photo By @philippverheyen On Instagram

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει και η θερμοκρασία πέφτει, η ανάγκη για αλλαγές στο beauty routine και τη φροντίδα των μαλλιών αυξάνεται. Και τίποτα δεν αλλάζει τη διάθεση μας και δεν φρεσκάρει το look μας όπως μια αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών μας. Ειδικά οι ανταύγειες αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή, καθώς προσθέτουν άμεσα ενδιαφέρον στην εμφάνιση και δημιουργούν έναν αέρα ανανέωσης.

Οι ανταύγειες επιτρέπουν να δημιουργήσετε διαφορετικές αποχρώσεις σε όλα τα μαλλιά, προσθέτοντας φωτεινότητα και βάθος. Είναι μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή αλλαγή που δίνει τη δυνατότητα να διατηρήσετε τη ζεστασιά και τη φρεσκάδα του καλοκαιριού ακόμη και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Έτσι, με μια απλή αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σας, μπορείτε να δώσετε νέα ζωντάνια στην εμφάνισή σας και να απολαύσετε τον αέρα της ανανέωσης που προσφέρει.

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση