ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

3 προϊόντα που δεν πρέπει να εφαρμόζετε στο πρόσωπό σας

Προϊόντα από την καθημερινότητά μας, που ίσως να μη γνωρίζατε ότι μπορούν να είναι τόσο επικίνδυνα για την επιδερμίδα.

newsroom must

Σύμφωνα με δημοσίευμα, μια γυναίκα χρησιμοποίει κατά μέσο όρο 16 προϊόντα περιποίησης την ημέρα, τα οποία πολλά από αυτά να κατατάσσονται στην κατηγορία των προϊόντων που είναι βλαβερά για το δέρμα. 

Μερικά από αυτά που κάνουν την επιδερμίδα να “υποφέρει” είναι τα εξής:

Η οδοντόκρεμα  
Η οδοντόκρεμα είναι μόνο για τα δόντια και σε καμία περίπτωση για το πρόσωπό σας. Το να εφαρμόσετε οδοντόκρεμα σε ένα σπυράκι, δεν θα το κάνει να εξαφανιστεί όπως πολλές ίσως να πιστεύετε, αλλά αντιθέτως θα επιδεινώσει την κατάσταση, κάνοντας το δέρμα σας πολύ ξηρό στην περιοχή.  

Προϊόντα απολέπισης
Ίσως και να σας ακούγετε κάπως περίεργο μετά από τόσες εταιρίες που προωθούν τα προϊόντα τους για απολέπιση, αλλά οι ειδικοί παρομοιάζουν το scrub με το γυαλόχαρτο. Αντί αυτού, επενδύστε σε ένα σαπουνάκι που να απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από τους πόρους σας, κάνοντας double cleansing.  

Λακ μαλλιών 
Ακόμα και αν σας έχει λείψει το ειδικό setting spray για το μακιγιάζ σας, μη χρησιμοποιήσετε σε καμία περίπτωση τη λακ μαλλιών για να σταθεροποιήσετε το makeup look σας, διότι αυτό το προϊόν περιέχει αλκοόλ και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φράξει τους πόρους και να δημιουργήσει ακμή. 

  

  

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beauty  |  hacks  |  must know  |  woman  |  skin  |  ομορφιά  |  γυναίκα

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση