ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Γιατί ξεχνιέται το σεξ στις μακροχρόνιες σχέσεις;

Οι 5 στάσεις του σεξ που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα ανανεώσουν το πάθος σας.

Μαρία Καραμάνου

Υπάρχει η πραγματικότητα πολλών ζευγαριών τα οποία αντιμετωπίζουν τη μονοτονία στη σεξουαλική σχέση τους. Η φύση του ερωτικού συναισθήματος είναι πολύπλοκη και υπόκειται σε διάφορες επιρροές, συμπεριλαμβανομένης της ρουτίνας και της έλλειψης ποικιλίας.

Η αρχική φάση της σχέσης συνήθως χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος και περιπέτεια, καθώς το ζευγάρι γνωρίζει ο ένας τον άλλον και εξερευνούν τη σεξουαλική συμβατότητα τους. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, η ρουτίνα και η εξάντληση μπορεί να καταπνίξουν αυτήν την πνευματική απόδραση και να οδηγήσουν σε μια μονότονη σεξουαλική ζωή.

Για να διατηρηθεί η φλόγα στη σεξουαλική σχέση, είναι σημαντικό να υπάρχει διαρκής επικοινωνία και κατανόηση μεταξύ του ζευγαριού. Η δημιουργία ποικιλίας στις σεξουαλικές ενασχολήσεις και η προσπάθεια για καινοτομία μπορούν να αναζωογονήσουν τη σεξουαλική ζωή. Επιπλέον, η διατήρηση της ανοικτής συζήτησης σχετικά με τις σεξουαλικές ανάγκες και τις επιθυμίες μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ισορροπημένης και ικανοποιητικής ερωτικής σχέσης.

Μία έρευνα που με΄λέτησε τις μακροχρόνιες σχέσεις και τις αλλαγές που συμβαίνουν, ανέδειξε σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Είναι αλήθεια ότι η ποικιλία και η καινοτομία είναι σημαντικές για τη διατήρηση του ενδιαφέροντος και της έντασης στην ερωτική ζωή.

Ωστόσο, η έρευνα επισημαίνει επίσης τη σημασία άλλων παραγόντων όπως η υγεία και η επικοινωνία στη σχέση. Η ικανοποίηση στη σεξουαλική ζωή συχνά συνδέεται με το γενικό επίπεδο ευτυχίας και ισορροπίας στη σχέση.

Η ανανέωση της σχέσης μας με τον σύντροφό μας είναι επίσης ουσιώδης. Καθώς οι σχέσεις εξελίσσονται με τον χρόνο, μπορεί να είναι εύκολο να πέσουμε σε μια ρουτίνα και να ξεχάσουμε την αξία της διασκέδασης και της περιπέτειας. Επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και τον σύντροφό σας μέσω δραστηριοτήτων που σας φέρνουν χαρά και ικανοποίηση. Απολαύστε την κοινή σας εμπειρία και ανακαλύψτε νέους τρόπους για να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή.

Oι 5 ερωτικές στάσεις που θα σας βγάλουν από τη μονοτονία

Το πρέτσελ

Εκείνη ξαπλώνει στο πλάι και εσύ έρχεσαι γονατιστός να μπεις ανάμεσα στα πόδια της. Σηκώνεις το πάνω της πόδι και το τυλίγεις γύρω από τη μέση σου.

Ο χιονισμένος άγγελος

Εκείνη ξαπλώνει ανάσκελα και εσύ πάνω της μπρούμυτα με το κεφάλι στα πόδια της και το δικό της στα πόδια σου. Στη συνέχεια, σηκώνει τα πόδια της και τα τυλίγει γύρω από την πλάτη σου για να ανυψωθεί η λεκάνη της και να επιτραπεί η διείσδυση με μία μικρή βοήθεια από την ίδια.

Το Tominagi

Εσύ είσαι γονατιστός και η σύντροφός σου ξαπλωμένη ανάσκελα, ακουμπώντας τα πόδια της στον θώρακά σου. Βαθιά και έντονη διείσδυση, τον έλεγχο της οποίας κρατάς στα χέρια σου.

Ο λωτός

Εσύ κάθεσαι οκλαδόν, εκείνη πάνω σου, με το πρόσωπό της να κοιτά το δικό σου. 

Το joystic

Ξαπλώνεις ανάσκελα και εκείνη πάνω σου με τα πόδια της ελαφρώς λυγισμένα στους ώμους σου. Εσύ κρατιέσαι από τους γοφούς της, ενώ η παρτενέρ σου στηρίζεται στις γάμπες σου.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE