ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Βeauty gadgets που θα αλλάξουν τη ρουτίνα σας

Κάπως έτσι θα αναβαθμίσετε τη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας, έχοντας ως σύμμαχο την τεχνολογία.

Ριάνα Στυλιανού

Η τεχνολογία συμβάλει στη βιομηχανία της ομορφιάς και αναβαθμίζει τον τρόπο με τον οποίο περιποιούμαστε μέχρι τώρα την επιδερμίδα μας.

Στην αγορά υπάρχουν διάφορα εργαλεία με εξειδικευμένα λειτουργικά συστήματα, πείθοντάς μας πως τα προϊόντα ομορφιάς δεν είναι αρκετά για να επιτύχουμε ένα νεανικό look, αλλά σε συνδυασμό με το σωστό tool θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Δείτε ποια ξεχωρίσαμε από την αγορά:

 

The UltraCavitat
Το UltraCavitat συνδυάζει 3 κλινικά αποδεδειγμένες τεχνολογίες (Υπερηχητική Καβιτοποίηση, Υπέρυθρο Φως και EMS) για να εξαλείψει με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα την κυτταρίτιδα και το επίμονο λίπος, να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος που χαλαρώνει και να μειώσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες στο πρόσωπο και το σώμα. Το UltraCavitat είναι η απόλυτη λύση για body-shaping. Έχει τη δυνατότητα να συσφίξει περιοχές όπως η κοιλιά και τους μηρούς, αλλά και μικρότερες περιοχές του σώματός μας όπως είναι τα χέρια μας αλλά και το σαγόνι.

Medi Lift Essential Mask
Το Medi Lift Essential Mask είναι μια beauty tool που χρησιμοποιεί τη δύναμη της ηλεκτρικής διέγερσης μυών (EMS) για ανύψωση του προσώπου, χωρίς τη χρήση των χεριών. Το Medi Lift Mask στοχεύει στη σύσφιξη του κάτω μέρος του προσώπου, για να επαναφέρει τη σφριγγιλότητα που φέρει πιο νεανική όψη. To συγκεκριμένο προϊόν είναι κατοχυρωμένο με αμερικανικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Acne Fighting LED Sonic Facial Brush
Προλάβετε τα βακτήρια που προκαλούν ακμή πριν αρχίσουν, με την Acne Fighting LED Sonic Facial Brush. Αυτή η βούρτσα προσώπου είναι ιδανική για άτομα που αντιμετωπίζουν ξηρό, θαμπό δέρμα ή δέρμα με τάση για ακμή, λόγω της LED τεχνολογίας που έχει. Το μπλε LED βοηθάει στο να εξοντωθούν τα βακτήρια που προκαλούν ακμή κάτω από το δέρμα. Αυτή η βούρτσα προσώπου περιλαμβάνει επίσης και ένα κεφάλι μασάζ που χρησιμοποιείται μετά την εφαρμογή της καθημερινής σας ρουτίνας skincare ούτως ώστε να απορροφήθουν καλύτερα τα προϊόντα.

Facegym Multi-Sculpt High Performance Countouring Tool
Το Multi-Sculpt Tool που σχεδιάστηκε για να επαναφέρει τη νεανική επιδερμίδα χωρις να μπείτε κάτω από το νυστέρι, είναι φτιαγμένο από ιατρικής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι που μπορεί να τοποθετηθεί στο ψυγείο για μια ενισχυμένη αίσθηση δροσιάς που αφήνει το δέρμα σας να αισθάνεται υπέροχο. Σχεδιασμένο με έξι μοναδικές ακμές, αυτό το εργαλείο λειτουργεί για να βοηθήσει στη λεμφική αποσυμφόρηση, να μειώσει το πρήξιμο, να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και να δώσει έμφαση στις γωνιές του προσώπου.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση