ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Quiet quitting: 2 σημάδια πως θα χωρίσετε σύντομα

Χωρίζετε και δεν το ξέρετε;

Μαρία Σάββα

Όταν μια σχέση φτάνει σε σημείο κρίσης, η αλλαγή στη συμπεριφορά είναι συχνά το πρώτο σημάδι. Ενώ μπορεί να είναι εύκολο να αγνοήσουμε αυτές τις αλλαγές, είναι σημαντικό να αντιληφθούμε τα πρόσθετα βάρη στη σχέση. Αν αισθάνεστε ότι κάτι δεν είναι σωστό, αλλά δεν είστε σίγουροι τι, αυτά τα δύο σημάδια ενδέχεται να είναι αναγνωρίσιμα:

1.Έλλειψη Ανοιχτής Επικοινωνίας

Στην αρχή μιας σχέσης, η επικοινωνία είναι κλειδί. Ο μοιρασμός συναισθημάτων, αναγκών και επιθυμιών είναι θεμελιώδες για την υγιή εξέλιξη της σχέσης. Ωστόσο, αν ο σύντροφός σας έχει παύσει να μιλάει ανοιχτά και να επιδεικνύει ενδιαφέρον για τις ανάγκες σας, μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι η σχέση τείνει προς το τέλος της. Ο έλλειψης επικοινωνίας μπορεί να δείξει απόσταση ή ακόμα και αδιαφορία από πλευράς του συντρόφου σας, καθώς και αναποτελεσματική προσπάθεια να διατηρήσει τη σχέση.

2.Εκδηλώσεις Θυμού και Αγένειας

Ένα άλλο σημάδι ότι ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται αποστασιοποιημένος είναι οι ξαφνικές έκρηξεις θυμού ή αγένειας. Αντί να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με ώριμο τρόπο, ο σύντροφός σας μπορεί να παρουσιάζει συνεχόμενες εκρήξεις θυμού ή να εκφράζει αρνητικά συναισθήματα με αγένεια. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να δείχνει ότι ο σύντροφός σας δεν είναι διατεθειμένος να επιλύσει τα προβλήματα ή να διατηρήσει μια υγιή επικοινωνία, ενδεχομένως δείχνοντας έλλειψη σεβασμού προς εσάς και τη σχέση σας.

Αναγνωρίζοντας αυτά τα σημάδια, μπορεί να είναι καιρός να συζητήσετε ανοιχτά και ειλικρινά με το σύντροφό σας για την κατάσταση της σχέσης σας και να αξιολογήσετε τις επιλογές σας για το μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
news  |  lifestyle  |  love  |  σχέση  |  χωρισμός  |  νέα  |  must know

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE