ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Τι είναι η ροδόχρους ακμή που ταλαιπωρεί και την Μαίρη Συνατσάκη;

Δεν της επιτρέπεται να βάφεται συχνά εξαιτίας αυτού.

newsroom must

Σε πρόσφατη δημοσίευση της η Μαίρη Συνατσάκη ανήρτησε μια φωτογραφία χωρίς φίλτρο, δίνοντας έτσι ένα μάθημα αγάπης και αποδοχής του εαυτού μας.

“Σας έκανε τόση εντύπωση το «αληθινό δέρμα» όπως το χαρακτηρίσατε σε αυτήν την φωτογραφία που θα την αφήσω εδώ σαν ποστ για να μην χαθεί στο 24ωρο του στορι. (Έχασε και στον διαγωνισμό για την φωτογραφία προφίλ που της αξίζει κάτι περισσότερο) Ωστόσο! Ναι, αληθινό δέρμα. Ακόμη με κάποια ροδόχρους. Δεν έχω κάνει τίποτα ιδιαίτερο γι’ αυτήν αλλά είναι ήπια, οπότε την αφήνω στην ησυχία της.''

Τι είναι, όμως, η ροδόχρους ακμή που ταλαιπωρεί και την Μαίρη Συνατσάκη αλλά και πολλές γυναίκες αλλά και άντρες εκεί έξω που δεν μπορούν αν θέλουν να βάφονται συχνά;

Η ροδόχρους νόσος, λοιπόν, είναι μια μορφή ακμής που προτιμά κυρίως τις γυναίκες και ευθύνεται για κοκκινίλες σε συγκεκριμένα σημεία στο πρόσωπο. Τα αίτιά της δεν έχουν διευκρινιστεί και η διάγνωσή της συχνά καθυστερεί.

Επιπλέον, για την καλύτερη ρύθμισή της χρειάζεται να εντοπιστούν και οι παράγοντες που την πυροδοτούν και επιδεινώνουν. Για να μάθεις αναλυτικά τα πάντα για τη ροδόχρουν ακμή.

Ας δούμε μερικές φορές που η Μαίρη δεν δίσταξε να δείξει αυτή την μορφή ακμής στον φακό:

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση