ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Βανίλια στο χωνάκι, όχι στο κρεβάτι

Η βανίλια μπορεί πάντα να μείνει η αγαπημένη σας γεύση, όμως στο κρεβάτι καλό θα ήταν να βάλετε την ποικιλία. Σας λέμε το πώς, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί 3/10 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δωριάνα Κυριάκου

Οι καινούργιες αρχές πάντα θα τονώνουν το σεξουαλικό ενδιαφέρον με διαφορετικό τρόπο απ’ ό,τι η κατά τα άλλα ρουτινιασμένη ερωτική ζωή. Αυτό εξηγεί και την ανάγκη που γεννιέται για αλλαγή στα ερωτικά πεπραγμένα.

Για τον καθένα από εμάς, η ερωτική ανακάλυψη και σεξουαλικότητα αποτελεί μέγα θέμα τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Μπορεί στην αρχή να μην είναι φανερό, ωστόσο οι σεξουαλικές μας πρακτικές και επιθυμίες τείνουν να αντανακλούν κομμάτια της εξελισσόμενης προσωπικότητάς μας, που πράγματι φανερώνουν πολλά για τον εαυτό μας. Τουλάχιστον δείχνουν περισσότερα απ’ όσα νομίζαμε, καθώς το να ανακαλύπτει κάποιος το σεξουαλικό του ερέθισμα, γινόμενος κομμάτι διαφόρων πρακτικών ή εμπειριών όπως αποκαλούνται στην κοινωνία, είναι πράγματι ένα σημάδι προόδου προς την αυτοανακάλυψη, τουλάχιστον την ερωτική.

Ωστόσο, αν ένα ερωτικά «εξελιγμένο» άτομο ακολουθεί τις ίδιες πρακτικές και εμπειρίες για αρκετό καιρό, τείνει να βάζει τον εαυτό του σε μια δίνη, άκρως διαφορετική από αυτή που είχε συνηθίσει στο παρελθόν.

Η βανίλια μπορεί πάντα να μείνει η αγαπημένη σας γεύση, όμως στο κρεβάτι καλό θα ήταν να βάλετε την ποικιλία. Σας λέμε το πώς, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί 3/10 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση