ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

3 ενισχυμένες ασκήσεις σας υπόσχονται τέλειους γλουτούς

Ενισχύστε τον μυϊκό σας τόνο στην περιοχή των γλουτών, ακολουθώντας αποτελεσματικές ασκήσεις ειδικά για την περιοχή αυτή.

newsroom must

Τι είναι τελικά αυτό που θα κάνει τους γλουτούς μας να αλλάξουν σχήμα και να αποκτήσουν γράμμωση; Η ενδυνάμωση του σώματος σας, μπορεί να βελτιώσει τον μυϊκό σας τόνο και να οδηγήσει σε πιο σφιχτή και σφριγηλή εμφάνιση των γλουτιαίων μυών σας. Επίσης, η μείωση του λίπους συνολικά στο σώμα σας είναι ένας ακόμα παράγοντας που θα βοηθήσει στην εξαφάνιση του λίπους στην περιοχή γλουτών. Τρίτον και κυριότερον, ενισχύστε τον μυϊκό σας τόνο στην περιοχή των γλουτών, ακολουθώντας αποτελεσματικές ασκήσεις ειδικά για την περιοχή των γλουτών, όπως:

1. Χρησιμοποιείστε την αντίσταση που σας προσφέρει ένα απλό λάστιχο γυμναστικής και αποκτήστε τέλειους γλουτούς. Συγκεκριμένα, καθίστε με τις παλάμες σας στο έδαφος. Ακουμπήστε το δεξί σας γόνατο και το αριστερό πέλμα σας κάτω. Βάλτε το λάστιχο στο γόνατο που ακουμπάει κάτω και πίσω από το τεντωμένο πόδι. Σηκώστε το τεντωμένο σας πόδι. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και δοκιμάστε δύο σετ των 10 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά.

2. Τοποθετώντας το λάστιχο στους αστραγάλους , σταθείτε όρθιοι με τα πόδια στο άνοιγμα των ώμων. Πηδήξτε και προσγειωθείτε με τα πόδια ανοιχτά σε ημικάθισμα και ξαναπηδήξτε ώστε να επανέλθετε στην αρχική σας θέση. Αυτή είναι μια επανάληψη. Στοχεύστε στις 12-15 επαναλήψεις. Προσέξτε, κατά την επαναφορά στην αρχική σας θέση να μην αφήνετε το λάστιχο να χαλαρώνει, έτσι ώστε να συνεχίζετε να ασκείτε πίεση στους γλουτούς σας.

3. Αφήστε στην άκρη το λάστιχο και στηριζόμενοι στα χέρια σας και τα γόνατά σας (θέση τραπεζάκι), πιέστε τον αφαλό σας προς τη σπονδυλική στήλη για να σταθεροποιήσετε τον κορμό σας. Έπειτα σηκώστε το ένα πόδι πάνω, διατηρώντας το γόνατο λυγισμένο κατά 90 μοίρες, μέχρι το πάνω μέρος του ποδιού σας να βρεθεί παράλληλα με το έδαφος. Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, κρατήστε το πόδι σας ίσιο. Αυτό δημιουργεί περισσότερη αντίσταση και δεν επιτρέπει στους μηριαίους να "κλέψουν" έργο από τους γλουτιαίους. Στοχεύστε σε 10-12 επαναλήψεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

Διατροφή μετά τις γιορτές

Διατροφή μετά τις γιορτές

Είναι η περίοδος όπου επιβάλλεται αποτοξίνωση από το κόκκινο κρέας, τα πολλά γλυκά, τα υπερβολικά ...
newsroom must
 |  HEALTH
X