ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

4 tips που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε πραγματικά το ΣΚ

Δείτε όλα τα τιπς ξεκούρασης που σας προτείνουμε

Μαρία Σάββα

Όσο και να το προσπαθούμε κάθε Δευτέρα που έρχεται νιώθουμε σαν να μην είχαμε καθόλου χρόνο να ξεκουραστούμε. Αυτό όμως ευθύνεται στους τρόπους που επιλέγουμε να ξεκουραζόμαστε αλλά και στο πώς αξιοποιούμε τον χρόνο του Σαββατοκύριακου.

Δείτε στην συνέχεια 5 ιδέες που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε πραγματικά.

1.Παρακολουθήστε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά

Εάν προτιμάτε να βλέπετε τηλεόραση παρά να διαβάζεται βιβλία τότε επιλέξτε μια σειρά που θέλατε καιρό να παρακολουθήσετε ή ακόμη και μια ατέλειωτη σειρά που δεν είχατε τον χρόνο να δείτε γιατί δεν δίνατε στον εαυτό σας χρόνο χαλάρωσης, πάρτε την πρωτοβουλία και παρακολουθήστε την κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

2.Ετοιμάστε ένα spa χαλάρωσης για τον εαυτό σας

Ένα καλός τρόπος να χαλαρώσετε είναι στην μπανιέρα σας, με λίγα άλατα, μια μάσκα προσώπου και ένα δροσερό ποτό. Μπορεί να μείνετε μισή ώρα, μία ώρα η ακόμη και δύο ώρες, στόχος είναι να πάρετε όσο χρόνο θέλετε για να χαλαρώσετε.

3.Κοιμηθείτε

Όσο κλισέ και να ακούγεται, κοιμηθείτε. Μην βάλετε ξυπνητήρι και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα ολόκληρο πρωί ύπνου, που το πιο πιθανό να το χρειάζεται περισσότερο απ’ όσο νομίζεται.

4.Πηγαινε για shopping therapy

Όσο παράξενο και να ακούγεται, αυτή είναι η πιο σωστή ονομασία για το ψώνισμα. Φύγετε από το σπίτι και πηγαίνετε στο κοντινότερο σας εμπορικό κέντρο και αφιερώστε ένα δίωρο για τον εαυτό σας, χωρίς καμία άλλη έννοια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση

Mushroom oil: Η νέα μας εμμονή

Mushroom oil: Η νέα μας εμμονή

Το λάδι της Herbar, ενός brand με βάση το Βερολίνο, αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη ζήτηση ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  HEALTH