ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Θυμάστε την Ηρώ από τις auditions του GNTM; Θα την δούμε σε θέση κριτή!

Δέσποινα Άσπρου

Εσύ θυμάσαι την Ηρώ Δημητροπούλου  από τις auditions του GNTM; Ναι μιλάμε για το 19χρονο κορίτσι που δέχτηκε έντονη αρνητική κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες είχε προβεί.

Και μπορεί η Ηρώ να μην είχε καταφέρει να μπει στο σπίτι, παρόλο που στο πλευρό της βρέθηκε και η μαμά της για να την υποστηρίξει, ωστόσο κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Λίγο μετά τις αauditions είχε κάνει μια δήλωση η οποία κατάφερε να μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.  «Λόγω της μόρφωσης μου υπερτερώ των άλλων ανθρώπων. Έχω τις σπουδές μου. Δεν θα ήθελα να είμαι αιώνια μοντέλο. Δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ εδώ στην Ελλάδα. Δεν με ενδιαφέρουν τα αρνητικά σχόλια καθόλου. Πιστεύω ότι απλά δεν κάνω για τα δεδομένα της Ελλάδας, πια μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Όποιος θέλει να κάνει κάτι σοβαρό και να πετύχει στον χώρο αυτό πρέπει να φύγει στο εξωτερικό».

Και αν νόμιζες ότι είναι μόνο αυτό, κάνεις λάθος! Η ίδια λίγο μετά, δεν δίστασε να μιλήσει και για την πρόσφατη σχέση της, στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. «Είμαστε πέντε μήνες μαζί με τον Μάριο. Μου έστειλε μήνυμα στο Instagram και μιλούσαμε για αρκετό καιρό. Μέχρι που είχε άδεια, επειδή παίζει ποδόσφαιρο. Και ήρθε στην Αθήνα και με συνάντησε. Με τον Μάριο ήταν έρωτας με την πρώτη μάτια. Μου αρέσει να γνωρίζω τον άλλο από κοντά. Δε μου αρέσει να μιλάω στα social media.Είμαι δίπλα του και τον στηρίζω σε όλα, όπως κι αυτός με στηρίζει στις αποφάσεις μου και σε αυτά που θέλω να καταφέρω στη ζωή μου», ανέφερε χαρακτηριστικά και τράβηξε ξανά την προσοχή προς το πρόσωπό της.

Και κάπως έτσι, η Ηρώ κατάφερε να γίνει γνωστή. Και μπορεί η ίδια να δήλωνε ότι δεν «είναι» για την Ελλάδα, αλλά όταν πρόσφατα της προσφέρθηκε ο «ρόλος» του κριτή, δεν δίστασε να δεχτεί!

Η  Ηρώ Δημητροπούλου λοιπόν πρόκειται να κρίνει τις υποψήφιες για την ανάδειξη της Σταρ Θεσσαλίας 2018. Μαζί στην κριτική επιτροπή θα είναι και μια πρώην παίκτρια του My Style Rocks, η Τάνια Κοφινιώτη. Για να δούμε τι θα δούμε!

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X