ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Με εντάσεις και κλάματα η πρεμιέρα του ''My style rocks''

Δέσποινα Άσπρου

Φορώντας ένα πορτοκαλί φόρεμα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καλησπέρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας αναλαμβάνοντας φέτος ένα νέο ρόλο, "να τους διδάξει με στυλ", με τη βοήθεια βέβαια του Δημήτρη Αργυρόπουλου, του Στέλιου Κουδουνάρη και της Μπέττυς Μαγγίρα.

Λαμπερή και ανανεωμένη, η Κωνσταντίνα λίγο πριν υποδεχτεί την κριτική επιτροπή και τις 11 διαγωνιζόμενες, σημείωσε: «Καλωσήρθατε στο My Style Rocks, την πιο μοδάτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Επιστρέψαμε πιο ανανεωμένοι, κεφάτοι και φυσικά με στυλ. Η εκπομπή που όλοι αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ. Εύχομαι να γίνει η καθημερινή μας συνήθεια».

Και ενώ όλα κυλούσαν σχετικά ομαλά... δεν άργησαν και οι πρώτες κόντρες μεταξύ των διαγωνιζόμενων!

Αφορμή αρχικά αποτέλεσε η σκληρή κριτική της μια παίκτριας προς την άλλη. Ναι καλά κατάλαβες, όπως και πέρσι –έτσι και φέτος- οι παίχτριες κρίνουν τις συμπαίχτριες τους. Τι όμως είναι αυτό που «άναψε τα αίματα»;

Η διαγωνιζόμενη Έφη Αναστασοπούλου είχε επιλέξει το concept «Πρώτη Κυρία» και όπως εξήγησε «πηγαίνει στον Λευκό Οίκο με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πρωθυπουργός της Ιταλίας και 22 χρόνια μεγαλύτερός».

Τότε η συμπαίκτριας της, Τάνια Κοφινιώτη, η οποία κλήθηκε να την κρίνει, της είπε πως θεωρούσε ότι η εμφάνιση αυτή τη μεγαλώνει. Η πρώτη βέβαια, στην οποία δεν άρεσε το εν λόγω σχόλιο, δεν δίστασε να συνεχίσει: «Μισό λεπτό να εξηγήσω κάτι. Εγώ αυτά τα βάζω και στην προσωπική μου ζωή, είναι η τσάντα μου, το παπούτσι μου, είναι δικά μου όλα, δεν έχω δανειστεί από κανέναν και δεν φοράω ποτέ κοστούμια. Δεύτερον, έχω συνδυάσει τα πάντα χρωματικά και με ποιότητες».

Αν βέβαια πίστευες ότι το πιο πάνω σκηνικό ήταν το μόνο στο οποίο είδαμε ένταση, κάνεις λάθος! Υπήρξαν και κλάματα! Αναλυτικότερα, η παίχτρια Σπυριδούλα δέχτηκε έντονα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της και ενώ στην αρχή προσπάθησε να το πάρει χαλαρά, στην φράση του Στέλιου Κουδουνάρη «Τώρα της έχουμε πει τα χειρότερα και γελάει και είναι τόσο χαρούμενη...» και τσακ, δεν άντεξε και τελικά έβαλε τα κλάματα!

Και κάπως έτσι έκλεισε και η πρεμιέρα. Βλέποντας πάντως το πρώτο επεισόδιο του «My style rocks” πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ιδιαίτερα υποσχόμενο!

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS