ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η αδημοσίευτη φωτογραφία της Kate και του William

«Έχει περάσει 1 χρόνος από τότε που υποδεχτήκαμε τον William και την Kate», έγραψε ένα Bed & Breakfast στην Ουαλία.

Μαρία Καραμάνου

Ένα Bed & Breakfast στην Ουαλία αποκάλυψε πρόσφατα μια ιδιαίτερη και άγνωστη μέχρι τώρα επίσκεψη από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, η οποία έλαβε χώρα πριν από έναν χρόνο. Το Duffryn Mawr Country House, μέσω της σελίδας του στο Facebook, μοιράστηκε με το κοινό μια σειρά φωτογραφιών που αναπολούν τη διαμονή του πριγκιπικού ζεύγους στην περιοχή τον Απρίλιο του 2023.

Στις 27 Απριλίου, το Duffryn Mawr Country House δημοσίευσε δύο νέες φωτογραφίες από εκείνη την επίσκεψη. Η μία φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα William και την Kate να ποζάρουν χαμογελαστοί με μέλη του προσωπικού του B&B, ενώ η δεύτερη φωτογραφία παρουσιάζει τις υπογραφές τους στο βιβλίο επισκεπτών του καταλύματος.

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και ενδιαφέρον στους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας, καθώς αναδεικνύει την πιο απλή και ανθρώπινη πλευρά των διάσημων επισκεπτών τους.

Μάλιστα, συνόδευσαν την ανάρτηση τους με την λεζάντα, «Έχει περάσει 1 χρόνος από τότε που υποδεχτήκαμε τον William και την Kate, τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, στο Duffryn Mawr!. Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τον William και την Kate για μια νύχτα εδώ, όταν επισκέφθηκαν το Brecon Beacons. Τόσο ευγενικοί και φιλικοί, ήταν χαρά μας να τους φιλοξενήσουμε εδώ». 

Μάλιστα, από τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι φορούσαν τα ίδια ρούχα όπως κατά την επίσκεψη τους στο Aberfan. Το βασιλικό ζέυγος λογικά κοιμήθηκε εκεί μετά από την πολυάσχολη μέρα τους με την ομάδα ορεινής διάσωσης Central Beacons. Εκεί, η πριγκίπισσα Kate και ο πρίγκιπας έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση, ασκήσεις ιατρικής υποστήριξης και επίδειξη διάσωσης με σκύλο. Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν το Dowlais Rugby Club για να συναντήσουν μέλη της κοινότητας όπου είχαν την ευκαιρία να μιλήουν μαζί τους. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση