ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Οικονομάκου: Έσπασε τη σιωπή της για τον χωρισμό

Η πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση για το διαζύγιο με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Μαρία Καραμάνου

Η Αθηνά Οικονομάκου, αγαπημένη ηθοποιός, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση του διαζυγίου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, αποκαλύπτοντας πώς είναι σήμερα η σχέση τους.

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ!, η Αθηνά εξήγησε γιατί αποφάσισαν μαζί με τον επιχειρηματία να ανακοινώσουν δημόσια τον χωρισμό τους. Η ηθοποιός ανέφερε πως η απόφαση αυτή ελήφθη για να προφυλάξουν τόσο τους ίδιους όσο και τα παιδιά τους από φήμες και εικασίες, επιλέγοντας τη διαφάνεια και την ειλικρίνεια.

Στην συνέντευξη, η Αθηνά αναφέρθηκε επίσης στο πώς εξελίσσεται η καθημερινότητά της μετά τον χωρισμό και πώς καταφέρνουν με τον Φίλιππο να διατηρούν μια καλή σχέση, θέτοντας ως προτεραιότητα την ευημερία των παιδιών τους.

Με ειλικρίνεια και αφοπλιστική ευαισθησία, η Αθηνά μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά της, δείχνοντας ότι, παρά τις δυσκολίες, η οικογένεια παραμένει στο επίκεντρο της ζωής της.

Για το διαζύγιο αποκάλυψε, «Έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας».

Για το πως κυλάει η καθημερινότητα της αποκάλυψε, «Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά».

Για το μεγάλωμα των παιδιών της τόνισε, «Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει».

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, παντρεύτηκαν τρεις φορές, καταδεικνύοντας την αφοσίωση και την αγάπη τους. Αρχικά, υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, έπειτα παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Γύθειο, και τέλος γιόρτασαν τον θρησκευτικό τους γάμο στη Μύκονο το φθινόπωρο του 2018. Ο πολιτικός τους γάμος έγινε τον Νοέμβριο του 2017 στο Γύθειο, λίγο πριν η Αθηνά γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Η τελετή πραγματοποιήθηκε υπό άκρα μυστικότητα, με παρόντες μόνο την οικογένεια και πολύ στενούς φίλους.

Περίπου έναν χρόνο αργότερα, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο. Η εντυπωσιακή τελετή έλαβε χώρα στην πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα του Φίλιππου στον Όρνο, με συγγενείς και φίλους να συμμετέχουν στη χαρά τους.

Στις 14 Μαρτίου 2018, η Αθηνά και ο Φίλιππος έγιναν γονείς για πρώτη φορά, υποδεχόμενοι στον κόσμο τον γιο τους, Μάξιμο. Τον Ιούνιο του 2021, η οικογένεια μεγάλωσε ακόμα περισσότερο με την άφιξη της κόρης τους, Σιέννα.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση