ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Stavento: «Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη»

Όλα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη του για την σχέση του με την Ήβη Αδάμου, το θέμα του γάμου και την οικογένεια τους.

Μαρία Καραμάνου

Ο Μιχάλης Κουινέλης, γνωστός τραγουδιστής, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊς Νέγκα στο Action 24. Σε μια συνέντευξη που ξεχείλιζε από ειλικρίνεια και συναίσθημα, ο καλλιτέχνης μίλησε για την πορεία του στη μουσική, την σχέση του με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους, αλλά και για τον λόγο που δεν έχουν επιλέξει να παντρευτούν.

Ο Μιχάλης Κουινέλης εξήγησε με χιούμορ και ειλικρίνεια τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί με την Ήβη Αδάμου, λέγοντας, «Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε αλλά αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο».

Αυτή η προσέγγιση δείχνει την βαθιά αγάπη και αφοσίωση που έχει ο ένας για τον άλλο, αφήνοντας το ενδεχόμενο του γάμου ανοιχτό να συμβεί με τον δικό του φυσικό και ρομαντικό τρόπο.

Μιλώντας για την κόρη τους, ο Μιχάλης περιέγραψε τις προκλήσεις και τις χαρές της πατρότητας. «Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Απλά κάποια στιγμή διαπίστωσα ότι ήμουν σαν τη μύγα που έφαγα τέζα!» δήλωσε, τονίζοντας το πώς βρήκε τον ρυθμό του ως πατέρας.

Ανέφερε επίσης πόσο αγχωμένος ήταν με το παιδί και τις υποχρεώσεις του, αλλά τελικά βρήκε τα πατήματα του πριν από δύο χρόνια. Τώρα που η κόρη τους ετοιμάζεται να πάει στο Δημοτικό, ο Μιχάλης βλέπει αυτή τη νέα φάση ως «μια άλλη πίστα» στη ζωή τους.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση