ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Προύντζος: Η εξομολόγηση για την Αλεξανδρινού

«Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μάλιστα, από εκείνη την μέρα δεν έχουμε χωριστεί ποτέ», είπε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο Χαράλαμπος Προύντζος, ένας από τους υποψήφιους για τη Δημαρχεία Λευκωσίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, μίλησε το πρωί της Τρίτης, 28 Μαΐου στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής του ζωής και ειδικά της γνωριμίας με τη σύζυγό του, Γωγώ Αλεξανδρινού.

Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε το 2007, όταν ο Χαράλαμπος και η Γωγώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε ένα γνωστό club της Λευκωσίας. «Μου τη σύστησαν ως δημοσιογράφο που δουλεύει στον ‘Πολίτη’», θυμάται ο Χαράλαμπος, «Και εγώ, ως αρθρογράφος, ήθελα να μάθω πώς να στείλω ένα άρθρο μου στην εφημερίδα». Αυτή η πρώτη συνάντηση ήταν σύντομη, αλλά καθοριστική.

Ένα χρόνο αργότερα, η μοίρα τους ξαναέφερε μαζί στο ίδιο μέρος, τη βραδιά των γενεθλίων της Γωγώς. «Αυτή η δεύτερη συνάντηση ήταν πιο ιδιαίτερη», αναφέρει ο Χαράλαμπος, γελώντας. Η τυχαία επανένωση τους βοήθησε να έρθουν πιο κοντά, και από τότε, η σχέση τους άνθισε και εξελίχθηκε σε έναν ισχυρό δεσμό που κορυφώθηκε με τον γάμο τους.

Και συνέχισε, «Ήταν ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μάλιστα, από εκείνη την μέρα δεν έχουμε χωριστεί ποτέ». 

Ο Χαράλαμπος Προύντζος και η Γωγώ Αλεξανδρινού αποτελούν ένα ζευγάρι που δεν στηρίζεται μόνο στον επαγγελματικό τους τομέα, αλλά και στην αμοιβαία στήριξη και αγάπη. Η κοινή τους πορεία είναι ένα παράδειγμα για το πώς δύο άνθρωποι μπορούν να βρουν ο ένας τον άλλον μέσα από τις κοινές τους φιλοδοξίες και το πάθος για τη ζωή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση