ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Το party για τα 25 χρόνια must

25 χρόνια μετά, το must συνεχίζει να χαράζει δρόμους στη lifestyle πλευρά της δημοσιογραφίας, υπενθυμίζοντάς μας πως… it’s not just a site, it’s a MUST.

newsroom must

Η ομάδα του must, αρχισυντάκτες που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, συνεργάτες, αλλά και η οικογένεια και η ηγεσία της SppMedia, μαζεύτηκαν στα headquarters του Ομίλου και έσβησαν ομαδικώς τα κεράκια, σε μια τούρτα πάνω στην οποία απεικονιζόταν το πρώτο ever εξώφυλλο με την Άννα Βίσση!

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Μαΐου δεκάδες άτομα μαζεύτηκαν στο roof της SPP Media για να γιορτάσουν τα 25χρονα του must, στο πλαίσιο ενός πάρτι με χαλαρή διάθεση, μουσική από τον Deejay Radio, υπέροχα platters από το Cito και ποτά. Η ομάδα του must και η οικογένεια του ομίλου της SppMedia συναντήθηκε με τους παλιούς αρχισυντάκτες του must και άλλους συνεργάτες και αφού έκαναν bonding και τσούγκρισαν τα ποτήρια της σαμπάνιας, ακολούθως έσβησαν ομαδικώς την τούρτα την οποία κοσμούσε το cover με την Άννα Βίσση από το μακρινό 1999, το πρώτο που κυκλοφόρησε στα περίπτερα.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν ο Θανάσης Φωτίου, η Ιωάννα Μωυσέως, ο Αντρέας Τέρλας, ο Νάκης Αντωνίου, η Σταύρη Φράγκου, η Άρτεμις Κουκκουλλή, η Βαλεντίνα Σιάλαρου και η Ντέσση Αντωνίου. και άλλοι συνεργάτες του must, οι οποίοι με τη δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια βοήθησαν έτσι να φτάσει αισίως στα 25 χρόνια συνεχούς πορείας, αρχικά ως έντυπο και πλέον ως portal.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή που οι ιδιοκτήτες της SppMedia, Δημήτρης και Χρίστης Λοττίδης, τίμησαν την Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου, Σούλλα Αυγουστή, χαρίζοντάς της ένα κάδρο με το πρώτο εξώφυλλο του must. Η κα Σούλα Αυγουστή, συμπληρώνοντας 25 χρόνια ευδόκιμης υπηρεσίας στον Όμιλο, αποχωρεί συνταξιοδοτούμενη. Η κα Αυγουστή έχει συνδεθεί με τη δημιουργία των Ειδικών Εκδόσεων το 1999 με την έκδοση του must, και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην εξέλιξη του Ομίλου SppMedia. Με την εντιμότητα και το κύρος της η Σούλλα Αυγουστή έχει οριοθετήσει την εταιρική κουλτούρα της SppMedia για τα χρόνια που έρχονται.

Δείτε στιγμιότυπα από το party:


Οι ιδιοκτήτες της SppMedia, Δημήτρης και Χρίστης Λοττίδης, τίμησαν την Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου, Σούλλα Αυγουστή, χαρίζοντάς της ένα κάδρο με το πρώτο εξώφυλλο του must.


Ο Δημήτρης Λοττίδης, η Ειρήνη Χριστοφόρου, ο Χρίστης Λοττίδης, η Σούλλα Αυγουστή, η Σταύρη Φράγκου, η Ιωάννα Μωυσέως, ο Νάκης Αντωνίου, ο Αντρέας Τέρλας η Άρτεμις Κουκκουλλή και η η Βαλεντίνα Σιάλαρου φωτογραφίζονται μετά το σβήσιμο της τούρτας.


Στιγμι΄΄οτυπο από το σβήσιμο της τούρτας για τα 25 χρόνια must. 



Ο Δήμος Δημοσθένους, ο Άθως Αγαθοκλέους, ο Αντρέας Παναγή, η Αθηνά Σκέντερ και ο Χρίστης Λοττίδης, πίσω από το μπαρ που στήθηκε ειδικά για την βραδιά. 

Οι ιδιοκτήτες της SppMedia, Δημήτρης και Χρίστης Λοττίδης.


Η Άρτεμις Κουκκουλλή, ο Αντρέας Τέρλας, η Ειρήνη Χριστοφόρου, η Σούλλα Αυγουστή, ο Νάκης Αντωνίου και η Σταύρη Φράγκου. 


Η Χαρά Χαραλάμπους και η Μύρια Νεοφύτου. 


Η Άρτεμις Κουκκουλλή, ο Δημήτρης Λοττίδης, η Ιωάννα Μωυσέως, ο Θανάσης Φωτίου και η Σούλλα Αυγουστή.


Η Ειρήνη Χριστοφόρου μαζί με την Ελένη Δρουσιώτου και την Σούλλα Αυγουστή. 


Η Σούλλα Αυγουστή και η Άννα Αντωνίου. 

 


Η Ριάνα Στυλιανού, η Μαρία Σάββα, η Μαρία Καραμάνου, η Ειρήνη Χριστοφόρου και η Δέσποινα Άσπρου. 


Η γιορτή των 25 χρόνων μαζί με το Cito Gourmet Express.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση