ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Σοφία Χατζηπαντελή με μία νέα μυστική συμφωνία;

Μία καινούρια Σοφία Doll που τραβά τα βλέμματα των θαυμαστών της

newsroom must

Η Σοφία Χατζηπαντελή, το μοντέλο με καταγωγή απο την Κύπρο και διαδικτυακή προσωπικότητα, γνωστή για το εντυπωσιακό της μονόφρυδο, ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογιαρμό στο Instagram κρατώντας μία κούκλα που ήταν ίδια εκείνη. Η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου με τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται ποιος έχει σχεδιάσει την εικονιζόμενη κούκλα αλλά και πως μπορούν να την αγοράσουν. 

Η κούκλα εμφανίζεται με μακριά πλατινέ μαλλιά, όπως αυτά που είχε πριν μερικό καιρό το μοντέλο, καθώς και με το δημοφιλές μαύρο μονόφρυδο. Η κούκλα δεν φαίνεται να φοράει κάποιο ρούχο, οπότε ίσως ακόμα η δημιουργία να μην είναι έτοιμη. Αναμένουμε λοιπό να δούμε ποια είναι η καινούρια μυστική συμφωνία του γνωστού μοντέλου και με ποια εταιρεία ή σχεδιαστή έχει συνεργαστεί αυτή τη φορά. 

Το γνωστό μοντέλο, έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με σχεδιαστή κουκλών δημιουργώντας μία κούκλα που μοιάζει με τον εαυτό της. Η κούκλα είχε μαύρα μαλλιά και φορούσε ένα σύνολο ροζ εσωρούχων, όπως και η Σοφία σε μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει στο Instagram το 2018. Η κούκλα δημιουργήθηκε από τον δημιουργό κούκλων Marcelo Jacob, ο οποίος δημιουργεί μοναδικές κούκλες βασισμένες σε διάφορα πρότυπα ομορφιάς και στυλ.

Το 2021, ανακοίνωσε ότι συνεργάστηκε με την εταιρεία κούκλων Bratz για να δημιουργήσει μια κούκλα με δική της πρωτοβουλία. Η κούκλα ήταν διαμορφωμένη σύμφωνα με το χαρακτηριστικό της look, με πυκνό μαύρο μονόφρυδο και μακριά μαύρα μαλλιά. Η κούκλα φορούσε ένα μαύρο ρούχο παρόμοιο με αυτό που εμφανίζεται συχνά η Χατζηπαντελή στις αναρτήσεις της στα social media.

Η Χατζηπαντελή υπήρξε υπέρμαχος της σωματικής θετικότητας και της αγάπης για τον εαυτό της και η δημιουργία μίας κούκλας θεωρείται ένας άλλος τρόπος για να προωθήσει αυτές τις αξίες. Έχει δηλώσει ότι ελπίζει η κούκλα να ενθαρρύνει τα παιδιά να αγκαλιάσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και να νιώσουν σιγουριά για το δέρμα τους. Η κούκλα Sophia Hadjipanteli Bratz κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2021 και εξαντλήθηκε γρήγορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
σοφία χατζηπαντέλη  |  doll  |  news  |  celebs  |  fashion  |  beauty  |  unibrow  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS