ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αννίτα Δημητρίου: Το σχόλιο για την ηλικία της από Τούρκο ομόλογο

Τι ακριβώς είπε ο Τούρκος ομόλογός της

Η Πρόεδρος της Βουλής και του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην Πράγα όπου παρευρέθηκε στην έναρξη των εργασιών της Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Συμμετοχή της Αννίτας Δημητρίου φαίνεται να προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς μετά από την παρέμβασή της, δέχθηκε σεξιστική επίθεση από τον Τούρκο ομόλογό της.

«Η εισβολή είναι εισβολή και η κατοχή, κατοχή. Ας το καταστήσουμε σαφές», είπε η ίδια στον Τούρκο Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης σχετικά με τα περί τουρκικής εισβολής στην Κύπρο συμπληρώνοντας ότι «και η βαναυσότητα είναι βαναυσότητα και τίποτα λιγότερο».

Απαντώντας στην εξήγηση της Προέδρου της Βουλής ο ίδιος την χαρακτήρισε «εκπρόσωπο της Ελληνοκυπριακής πλευράς» και στην συνέχεια είπε χαρακτηριστικά: «Ίσως να φταίει το νεαρό της ηλικίας σας».

Η Αννίτα Δημητρίου αντέδρασε αμέσως στο σχόλιό του λέγοντας αρχικά: «Δεν εκπροσωπώ την ελληνοκυπριακή πλευρά, εκπροσωπώ την Κυπριακή Δημοκρατία, να το καταστήσουμε σαφές».

«Σοβαρά τώρα; Αναφέρεται στην ηλικία μου; Αποδεχόμαστε εδώ, σε αυτή την αίθουσα, σεξιστική συμπεριφορά; Δεν περίμενα κάτι λιγότερο, δεν έχω κάτι άλλο να πω, με απογοητεύει αυτό και αναμένω τη στήριξη όλων εδώ», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS