ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Barbie: Ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια μέσα σε 17 μέρες

Στα 552 εκατομμύρια δολάρια το «Oppenheimer» που θεωρείται η πιο εμπορική ταινία της χρονιάς.

Μαρία Καραμάνου

Επρόκειτο απλά για θέμα χρόνου: Η ταινία "Barbie" έφτασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office μέσα σε μόλις 17 ημέρες, κάνοντας την Greta Gerwig την πρώτη σκηνοθέτιδα που σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία. Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Margot Robbie, που είναι επίσης παραγωγός, διατηρείται στην κορυφή εδώ και τρεις εβδομάδες και φαίνεται να συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της, παρά την αναμενόμενη μικρή πτώση που σημειώθηκε το τρίτο Σαββατοκύριακο προβολής.

Μια ενδεικτική ένδειξη της δύναμης της ταινίας "Barbie" είναι ότι κατέκτησε τα 400 εκατομμύρια δολάρια στις ΗΠΑ και τα 500 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις, γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη ταινία, συμπεριλαμβανομένων ακόμη και των διάσημων "Harry Potter".

Το 2023, η ταινία "Barbie" βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από το "The Super Mario Bros" (1,357 δισεκατομμύρια δολάρια) ως προς τις συνολικές εισπράξεις. Οι εισπράξεις του "Oppenheimer" ανέρχονται στο μισό της ταινίας "Barbie", καθώς φτάνουν τα 552 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως στο box office.

Παρόλα αυτά, η βιογραφική ταινία για τον J.R Oppenheimer, με πρωταγωνιστή τον Cillian Murphy, έχει γίνει η πιο επιτυχημένη ταινία της χρονιάς με σήμανση "R" στις ΗΠΑ (ακατάλληλη για ανηλίκους κάτω των 17 ετών) και βρίσκεται στην έκτη θέση των ταινιών με τις μεγαλύτερες εισπράξεις για τη χρονιά, ξεπερνώντας ακόμη και το "Ant-Man and the Wasp: Quantumania".

Το "Oppenheimer" πλέον συγκαταλέγεται στις τέσσερις βιογραφικές ταινίες με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών, μαζί με τις ταινίες "Bohemian Rhapsody", "The Passion of the Christ" και "American Sniper". Επιπλέον, είναι η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις όλων των εποχών που αναφέρεται στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

ENTERTAINMENT: Τελευταία Ενημέρωση