ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: off-the-shouder φόρεμα από δαντέλα, πέδιλα με κορδόνια και ψάθινη τσάντα
 

Νίκη Αλεξάνδρου: Το μήνυμα που περνάει για τον θηλασμό

Το τρυφερό στιγμιότυπο που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της.

Μαρία Καραμάνου

Στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Νίκη Αλεξάνδρου, μία από τις πιο μοδάτες κοπέλες, μοιράστηκε ένα σημαντικό μήνυμα σχετικά με τον θηλασμό. Αυτή η ανάρτηση ακολούθησε λίγο καιρό μετά από το θέμα που είχε προκύψει με την Ιωάννα Τούνη και τον δημόσιο θηλασμό, και η Κρίστη Παπαδοπούλου είχε σπέυσει να στηρίξει την Ιωάννα.

Η Νίκη, που βρίσκεται στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μετά τη γέννηση του μικρού κοριτσιού της, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με το μωράκι της. Στην πρώτη φωτογραφία, το μωράκι βρίσκεται στην αγκαλιά του συζύγου της, Γιώργου Κυπριανού, και η Νίκη πρόσθεσε το emoji του κόσμου. Στη δεύτερη φωτογραφία, η Νίκη φαίνεται να θηλάζει το μωράκι της και έγραψε ως λεζάντα, «Θηλασμός οποιαδήποτε ώρα και οπουδήποτε».

Με αυτό τον τρόπο, η Νίκη προωθεί το μήνυμα της φυσικότητας του θηλασμού, υποστηρίζοντας το δικαίωμα κάθε μητέρας να θηλάζει το παιδί της όποτε και όπου επιθυμεί, χωρίς κανέναν περιορισμό ή ντροπή.

Η προώθηση του μηνύματος της φυσικότητας του θηλασμού από τη Νίκη Αλεξάνδρου αντανακλά μια εξέλιξη στην κοινωνία σχετικά με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το θηλασμό. Κατά τις τελευταίες δεκαετίες, η κοινωνία άρχισε να επανεξετάζει τις προκαταλήψεις και τις στάσεις της έναντι του θηλασμού.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση