ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Weird Barbie: Έγινε κούκλα και πωλείται μόνο κατά παραγγελία

Κερδίζει την αναγνώριση της μέσα από την ταινία.

Μαρία Καραμάνου

Η Weird Barbie, η οποία έγινε γνωστή μέσα από την επιτυχημένη ταινία της Greta Gerwig με τίτλο "Barbie", πλέον απολαμβάνει την αναγνώριση που της αξίζει από την Mattel.

Η Weird Barbie, που υποδύεται η ταλαντούχα ηθοποιός Kate Mckinnon, έχει αποκτήσει τη δική της ειδική έκδοση στον κόσμο της Mattel, και είναι πραγματικά ξεχωριστή. Παρόλα αυτά, δεν είναι διαθέσιμη στα καταστήματα, αλλά μπορεί να παραγγελθεί μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Photo By @mattel On Instagram

Η εμβληματική Weird Barbie φοράει το ίδιο φουσκωτό ροζ φόρεμα με εκείνο που είδαμε στην ταινία, με πολύχρωμα σχέδια και λεοπάρ κίτρινες μπότες. Το πρόσωπό της έχει ιδιαίτερο χαρακτηριστικό βάψιμο, και τα μαλλιά της είναι κοντά και ατίθασα. Αυτή η ξεχωριστή εκδοχή της Barbie αποτελεί μια ξεχωριστή και πρωτότυπη προσθήκη στον κόσμο των κούκλων, αντανακλώντας τον χαρακτήρα και το στυλ της Kate στην ταινία "Barbie".

Photo By @elsaandthebeast44 On Instagram

Η Weird Barbie είναι σχεδιασμένη "για να κινείται", όπως αναφέρει η Mattel Creations. Αυτή η έκδοση της Barbie διαφέρει από την στερεοτυπική εικόνα που έχουμε για την κούκλα, καθώς έχει ειδικά σχεδιασμένα "άκρα που υπερεκτείνονται" και μπορεί να κάνει διάφορες κινήσεις.

Photo By @elsaandthebeast44 On Instagram

Η Weird Barbie είναι προσαρμοσμένη για διαφορετικές κινήσεις και δραστηριότητες, και μπορεί να πάρει διάφορες στάσεις, συμπεριλαμβανομένου και του σπαγγάτου. Με αυτόν τον τρόπο, προωθεί μια πιο δυναμική και ενεργητική εικόνα της Barbie, ξεπερνώντας τα στερεότυπα και παρουσιάζοντας ένα πιο ευέλικτο και προοδευτικό μοντέλο κούκλας.

Αυτή η ενημερωμένη εκδοχή της Barbie ανταποκρίνεται στις αλλαγές στις κοινωνικές αντιλήψεις και προάγει ένα μήνυμα περί αυτοπεποίθησης, δραστηριότητας και επιτεύγματος για τις νέες γενιές.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS