ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Βασίλης Μπισμπίκης: Έκανε τατουάζ με αφορμή τις διακοπές του στην Κρήτη με την Βανδή

Ποια είναι τελικά η μεγάλη του αγάπη;

Μαρία Καραμάνου

Ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης πρόσφατα αποκάλυψε μέσω του Instagram ότι έκανε ένα νέο τατουάζ. Επισκέφτηκε ένα tattoo studio στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να αποτυπώσει στο πόδι του μια μεγάλη του αγάπη.

Και ποια είναι αυτή η αγάπη; Όχι, δεν πρόκειται για τη Δέποινα Βανδή, αλλά για την αγαπημένη του Κρήτη, το νησί που πρόσφατα επισκέφτηκε μαζί με τη σύντροφό του για διακοπές. Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη και τον έρωτά του για την Κρήτη και τώρα αποφάσισε να την αποτυπώσει στο δέρμα του με ένα τατουάζ τον χάρτη του νησιού.

Μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, μας έδειξε το νέο του τατουάζ, δείχνοντας την προσωπική του σύνδεση και αφοσίωση προς αυτό το αγαπημένο του μέρος. Η επιλογή αυτή αναδεικνύει τις συναισθηματικές του διασυνδέσεις με την Κρήτη και αποτελεί μια μοναδική και προσωπική δήλωση του ηθοποιού μέσα από το κόσμημα που φέρει στο σώμα του.

Μάλιστα, συνόδευσε την ανάρτηση του με τη λεζάντα, «Ήθελα μόνο μία φορά τση θάλασσας να μοιάσω για να μπορώ ολόκληρη την Κρήτη ν’ αγκαλιάσω». 

Δείτε την ανάρτηση του εδώ:


CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση