ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Blue jeans με άσπρο πουκάμισο, blazer και sneakers
 

Τα ζώδια που επηρεάζoνται από την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου, έχουμε την Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Μαρία Καραμάνου

Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει ιδιαίτερα τα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου, καθώς και όσους έχουν τον ωροσκόπο ή πλανήτες που βρίσκονται σε αυτά τα ζώδια.

Σε γενικές γραμμές, αυτή η Πανσέληνος επικεντρώνεται στις σχέσεις και μπορεί να φέρει απρόοπτες και απρόβλεπτες καταστάσεις τόσο στο προσωπικό όσο και στο επαγγελματικό επίπεδο. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτές τις καταστάσεις χωρίς υπερβολικά δράματα και προσπάθεια να ελέγξετε τα πάντα.

Το ζώδιο του Κριού, όπου θα σχηματιστεί αυτή η Πανσέληνος στις 29 Σεπτεμβρίου, θα βιώσει έντονες εντάσεις, θυμό και εγωιστικές συμπεριφορές.

Για τον Κριό, η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου φέρνει μια περίοδο όπου πρέπει να διατηρήσετε ψυχραιμία και αντοχή σε ό,τι αντιμετωπίζετε. Το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να είναι αντίξοο και είναι δυνατόν να υπάρχουν προκλήσεις και εντάσεις στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να αποφύγετε τον καυγά και τις αντιπαραθέσεις, καθώς αυτές οι καταστάσεις μπορούν να διαταράξουν την ηρεμία σας. Συνοψίζοντας, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι προκλητική, αλλά είναι σημαντικό να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σοφία και ψυχραιμία, αποφεύγοντας τον έντονο τρόπο αντίδρασης.

Για τον Καρκίνο, η Πανσέληνος στον Κριό επικεντρώνεται στην επαγγελματική του ζωή. Αυτή η περίοδος μπορεί να σηματοδοτήσει την ανάγκη λήψης σημαντικών επαγγελματικών αποφάσεων, αλλά ο χρόνος μπορεί να μην είναι με το μέρος σας. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να επηρεαστείτε αρνητικά από ένα φιλικό πρόσωπο που αντιμετωπίζει δυσκολίες ή προβλήματα.

Συνοψίζοντας, αυτή η περίοδος επιφέρει προκλήσεις στον επαγγελματικό τομέα και μπορεί να επηρεάσει τις προσωπικές σας σχέσεις μέσω των φίλων. Είναι σημαντικό να είστε προετοιμασμένοι για τις αλλαγές και να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με σύνεση και συμπόνια.

Για τους Ζυγούς, η Πανσέληνος δημιουργεί προκλήσεις, καθώς επιδιώκουν την ισορροπία σε όλα τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας στον χώρο εργασίας και η ανάγκη για διπλωματία μπορεί να αποτελέσει μια πρόκληση.

Για τους Αιγόκερους, αυτή η περίοδος θα φέρει ένταση και νεύρα στον χώρο της εργασίας ή του σπιτιού. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας και να είστε υπομονετικοί. Αν δείτε ότι η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει, μπορείτε να πάρετε απόσταση και να αποφύγετε να αντιδράσετε αρνητικά σε κάτι που ακούτε.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση