ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Η Κύπρος ως ιδανική χειμερινή απόδραση στον ήλιο

Ιδιαιτέρως κολακευτική αναφορά για το νησί της Κύπρου σε αφιέρωμα του Conde Nast

Πάρις Δημητριάδης

Με μια ομολογουμένως καθηλωτική φωτογραφία, που απαθανατίζει το μαγευτικό λαμπίρισμα του ήλιου στη θάλασσα, καθώς ξεπροβάλλει πίσω από ένα κατάλευκο μπαλκόνι, στο ξενοδοχείο Almyra στην Πάφο, ο διεθνούς φήμης βρετανικός ταξιδιωτικός οδηγός, Conde Nast Traveler, περιγράφει το νησί της Κύπρου, σε ανάρτησή του στο Instagram, ως την απόλυτη (the ultimate) χειμερινή απόδραση στον ήλιο. 

«Αυτό το ονειρικό νησί, ένα μονάχα άλμα μακριά από το Ηνωμένο Βασίλειο, απολαμβάνει ηλιοφάνεια καθόλη τη διάρκεια του έτους. Μήπως μιλάμε για την καλύτερη χειμερινή απόδραση στον ήλιο;» αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Εντός του δημοσιεύματος, στον ιστότοπο του οδηγού, η συντακτική ομάδα του Conde Nast γράφει ότι ανεξαρτήτως της πτώσης της θερμοκρασίας κατά τους χειμερινούς μήνες, η ηλιοφάνεια στο νησί της ανατολικής Μεσογείου διατηρείται ολόχρονα ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κυκλοφορείτε με κοντό μανίκι ακόμη και κατά τη διάρκεια των παγωμένων μηνών. 

Τον Μάρτη, προστίθεται με γλαφυρότητα, τα λουλούδια του νησιού αρχίζουν να ανθίζουν και μπορείτε να εξερευνήσετε τους αγρούς χωρίς να συναντήσετε άλλους τουρίστες. Η Κύπρος είναι επιπλέον μια εξαιρετική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, τονίζεται στο δημοσίευμα του Conde Nast, καθώς βρίσκεται κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει μεγάλη πληθώρα οικογενειακών ξενοδοχείων. 

Ως καταλληλότερη εποχή για επίσκεψη στο νησί μας το δημοσίευμα κάνει λόγο για τους μήνες Μάρτιο με Μάιο και Οκτώβριο με Νοέμβριο.

Μαζί με την Κύπρο, που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα, ο ταξιδιωτικός οδηγός προτείνει ως ηλιόλουστους προορισμούς κατά τη διάρκεια του χειμώνα τα εξωτικά νησιά των Μαλδίβων «που ακόμη κι οι πιο κυνικοί αποκλείεται να βαρεθούν», το Ντουμπάι που «δεν είναι μόνο γυαλί και εμπορικά κέντρα αλλά έχει γίνει επίκεντρο καλλιτεχνών», και άλλα εξωτικά μέρη όπως το Μπαλί, τις Σευχέλλες, το Μαρόκο, την Πολυνησία και τις Μπαχάμες. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση