ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Τα τυχερά ζώδια του Οκτωβρίου

Οι τρεις πρωταγωνιστές του μήνα θα έχουν πολλές νέες ευκαιρίες και εκπλήξεις.

Μαρία Καραμάνου

Τον Οκτώβριο, οι αστρολογικές επιρροές φαίνεται να είναι θετικές και ευνοούν νέα ξεκινήματα και βελτιώσεις σε διάφορους τομείς της ζωής μας. Ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται σε ορθή πορεία, κάτι που συνήθως υποδεικνύει ευκαιρίες για επικοινωνία, εκμάθηση και νέες αρχές.

Επιπλέον, η πλανήτης Αφροδίτη εισέρχεται σε ορθή πορεία στις 4 Οκτωβρίου, προσφέροντας θετική επίδραση στις σχέσεις, είτε πρόκειται για σχέσεις εργασίας είτε προσωπικές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Οκτώβριο θα υπάρχουν δύο ηλιακές εκλείψεις. Η πρώτη θα συμβεί στις 14 Οκτωβρίου και θα επηρεάσει τα ζώδια του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου. Η δεύτερη εκλείψη θα λάβει χώρα στις 28 Οκτωβρίου και θα επηρεάσει τα ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Καρκίνος

Όταν βρίσκεστε σε μια φάση της ζωής σας όπου είστε μόνοι, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί μια νέα ερωτική γνωριμία που θα αλλάξει εντελώς την προοπτική σας στον τομέα των σχέσεων. Οι Καρκίνοι θα αισθανθούν πιο δομημένοι και θα διαχειρίζονται με ευκολία τις προσωπικές τους υποθέσεις. Επιπλέον, οι επαγγελματικές τους προσπάθειες κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Ζυγός

Κατά την πρώτη έκλειψη του φθινοπώρου, οι Ζυγοί βρίσκονται σε μια καλή θέση για να επαναφέρουν την ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους. Αυτή η περίοδος φέρνει τύχη στους Ζυγούς του Οκτωβρίου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Στις 11 Οκτωβρίου, ο πλανήτης Πλούτωνας επανέρχεται σε άμεση πορεία στον Αιγόκερω, κάτι που διευκολύνει τις αλλαγές που επιθυμεί να πραγματοποιήσει αυτό το ζώδιο στη ζωή του. Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου, οι Αιγόκεροι θα βρουν πιο ομαλό δρόμο προς την επίτευξη των στόχων τους, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλουν υπερβολική προσπάθεια.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση