ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Lancôme x Λούβρο: Μία ξεχωριστή συλλογή εμπνευσμένη από την ομορφιά και την ιστορία

Η limited edition συλλογή που συνδυάζει τη διαχρονικότητα της ιστορίας με την ομορφιά.

Μαρία Καραμάνου

Η συνεργασία ανάμεσα στην Lancôme και το Λούβρο έχει δημιουργήσει μια περιορισμένη συλλογή που αναδεικνύει την αιώνια ομορφιά σε όλες τις εκφάνσεις της.

Με έμφαση τόσο στην εσωτερική δύναμη κάθε γυναίκας όσο και στη φυσική της γοητεία, δύο εμβληματικά ονόματα από δύο διαφορετικούς κόσμους ενώθηκαν για να παρουσιάσουν μια συλλογή περιορισμένης κυκλοφορίας. Η Lancôme, μια διακεκριμένη εταιρεία καλλυντικών, και το Λούβρο, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μουσεία στον κόσμο, εμπνευσμένες από τα εκθέματα του μουσείου, αυτές οι δύο εταιρείες δημιούργησαν μια μοναδική σειρά προϊόντων ομορφιάς που ξεχωρίζει από κάθε άλλη.

Η νέα συλλογή επικεντρώνεται σε εννέα εξαιρετικά σημαντικά γυναικεία αγάλματα που φιλοξενούνται στο Λούβρο. Τα αγάλματα αυτά είναι τα εξής: η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης, η Corine, η Άρτεμις των Γαβίων, η Νύμφη με τον Σκορπιό, η Ηχώ, η Υγεία, ο Κοιμωμένος Ερμαφρόδιτος και η Αφροδίτη της Αρλ.

Η επιλογή κάθε "μούσας" έγινε βάσει της μοναδικής ιστορίας της, με κάθε μια να αντιπροσωπεύει μια διαφορετική πτυχή της θηλυκότητας και της ομορφιάς. Τα αγάλματα αυτά αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη συλλογή, επηρεάζοντας τόσο τη σχεδίαση της συσκευασίας των καλλυντικών όσο και τα ονόματα των αποχρώσεων που περιλαμβάνονται. Ακόμη, ακόμα και οι πόζες των πρωταγωνιστριών της καμπάνιας, όπως οι Zendaya και Amanda Seyfried, αντλούν έμπνευση από τα αγάλματα αυτά.

Photo By @lancomeofficial On Instagram

Η συλλογή της συνεργασίας Lancôme x Louvre περιλαμβάνει μια πληθώρα προϊόντων ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένων κραγιόν, σκιές ματιών και προϊόντα περιποίησης του δέρματος. Κάθε προϊόν έχει διαμορφωθεί με προσοχή ώστε να αντανακλά το πνεύμα τόσο του μουσείου όσο και του οίκου ομορφιάς. Στο δελτίο τύπου, η πρόεδρος και διευθύντρια του μουσείου, Laurence de Cars, περιγράφει αυτήν τη συνεργασία ως μια διαλεκτική ανταλλαγή μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών. Αναδεικνύεται η ομορφιά που υπερβαίνει τα περιθώρια χρόνου και χώρου, προκειμένου να εμπνέει συνεχώς νέα έργα τέχνης και δημιουργίας.

Photo By @lancomeofficial On Instagram

Μία από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν εντυπωσιάζει το διαδίκτυο, αναπαριστά τη Zendaya να συμπληρώνει τη Νίκη της Σαμοθράκης, δημιουργώντας ένα σκηνικό που κόβει την ανάσα. Σε μια άλλη λήψη, παρατηρούμε την ηθοποιό και τραγουδίστρια να αναδεικνύεται ως μια μοντέρνα Αφροδίτη της Αρλ. Αυτά τα δύο αγάλματα αντιπροσωπεύουν τη νίκη και τον έρωτα αντίστοιχα.

Σε μια δήλωσή της, η Zendaya εξήγησε ότι η στάση της Νίκης της Σαμοθράκης συμβολίζει για εκείνη μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και αυτοσυνείδηση, έναν χαρακτήρα που γνωρίζει τη νίκη της. Αυτός ο εμβληματικός χαρακτήρας αντιπροσωπεύει ισχυρά σύμβολα περηφάνιας και δύναμης, και αντανακλά την πραγματική ομορφιά, δηλαδή την ικανότητα να αντλούμε δύναμη από την προσωπική μας ιστορία.

Photo By @lancomeofficial On Instagram

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση