ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Πλεκτό off the shoulder φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Dexting: Ότι χειρότερο μπορείς να πάθε μετά από ένα night out

Το κάνεις και εσύ;

Μαρία Σάββα

Το φαινόμενο του dexting είναι σκληρό και, κυρίως, ντροπιαστικό. Αλλά όχι για τον δέκτη, αντίθετα, είναι ιδιαίτερα ντροπιαστικό για τον αποστολέα των μηνυμάτων. Εδώ, αντίθετα, έχουμε ένα φαινόμενο στον χώρο των ραντεβού που είναι παλιό και συνηθισμένο. Το βιώνεις συχνά και με κάθε νέα εμπειρία, καταλήγεις να ορκίζεσαι πως θα είναι η τελευταία φορά.

Όμως, κάθε φορά σε τρομάζει, σε αφήνει με άσχημα συναισθήματα και σε βάζει σε σκέψεις. Αναρωτιέσαι αν θα έπρεπε να βρεθείς ξανά σε μια τέτοια κατάσταση και σε ποια στιγμή θα έκανες αυτό που έκανες. Πάντα βέβαια υπάρχει απάντηση, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά τι είναι αυτή.

Σύμφωνα με το Urban Dictionary, το dexting είναι αυτό που συμβαίνει όταν στέλνεις μηνύματα μεθυσμένος και μετά κοιμάσαι. Και ανεξάρτητα από την περίπτωση, τα βλέπεις την επόμενη μέρα και εύχεσαι κάποιος να σου έπαιρνε το κινητό από τα χέρια και να μην σου το ξαναδίνονταν ποτέ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχεις δει την αξία της επικοινωνίας, ή ότι δεν σε νοιάζει ο άλλος. Αντιθέτως, είναι επειδή ενδιαφέρεσαι πάρα πολύ που έγραψες εκείνο το μήνυμα γεμάτο αποθέωση.

Όχι, δεν μπορούμε να σου πούμε πώς να το αποφύγεις, γιατί αυτό είναι αδύνατο. Μπορούμε όμως να σου πούμε τουλάχιστον ότι τώρα ξέρεις πως υπάρχει ένα όνομα γι' αυτό - ένα όνομα που εκφράζει την πραγματική του φύση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
must know  |  night out  |  news  |  ορισμός  |  dexting

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση