ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.

Μαρία Καραμάνου

Ξεκινώντας μετά την εμμηνόπαυση και συνεχίζοντας στη συνέχεια, το σώμα μας αλλάζει. Συχνά, το είδος του σεξ που μας έφερνε σχεδόν πάντα σε οργασμό ως νεαρές γυναίκες δεν κάνει τη δουλειά που έπρεπε να κάνει ή δεν είναι πλέον τόσο συναρπαστικό ή ευχάριστο. Χάρη στα μειωμένα επίπεδα οιστρογόνων και τεστοστερόνης, αργούμε να διεγερθούμε. Το αίμα δεν τρέχει αυτόματα στα γεννητικά όργανα και χρειαζόμαστε πρόσθετη διέγερση για να τα κάνουμε να ανταποκριθούν. Χρειαζόμαστε ένα χαλαρό σώμα και εγκέφαλο και πολύ περισσότερο χρόνο για να φτάσουμε σε μια κορύφωση. Μερικές φορές φαίνεται ότι δεν μπορούμε να φτάσουμε εκεί μόνοι μας ή με έναν σύντροφο, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να τα παρατήσουμε. Είναι απλώς μια ευκαιρία να «φ΄έρουμε» στο τραπέζι την βοήθεια που χρειαζόμαστε και δεν είναι άλλη από τα…σεξουαλικά παιχνίδια. 

Η μόνη αποστολή των σεξουαλικών παιχνιδιών είναι να σας διεγείρουν και να σας οδηγήσουν σε οργασμό. Αυτοί οι πάροχοι ευχαρίστησης εργάζονται διοχετεύοντας το αίμα σε όλα τα σωστά μέρη, δημιουργώντας περισσότερο ερέθισμα από τις σόλο προσπάθειές σας ή αυτές ενός ενθουσιώδους συνεργάτη και δημιουργώντας αισθήσεις που δεν ήξερες ότι ήταν ακόμα δυνατές. Από τεχνικής άποψης, αυτά τα παιχνίδια —ή μάλλον εργαλεία— έχουν προχωρήσει πολύ, κάτι που είναι υπέροχο, αλλά αυτό κάνει επίσης την επιλογή ανάμεσα σε πολλά αρκετά δύσκολη. Αλλά μόλις βιώσετε έναν οργασμό με τη βοήθεια ενός sex toy, πιστέψτε με, θα αλλάξουν πολλά.

Και μην νομίζετε ότι επειδή ένα σεξουαλικό παιχνίδι δεν είναι «φυσικό», δεν το χρειάζεστε. Παίρνουμε χάπια για πονοκεφάλους, φοράμε γυαλιά και μαγειρεύουμε στις εστίες αντί να «χτίζουμε» φωτιές. Δώστε μια ευκαιρία στα σεξουαλικά παιχνίδια. Αξίζετε σεξουαλική απόλαυση αυτή τη στιγμή της ζωής και μπορείτε ακόμη και να προσκαλέσετε τον σύντροφό σας να τα απολαύσει μαζί σας. 

Γι' αυτό προχώρησα και έφτιαξα μία λίστα με τα 10 must have sex toys 2024 για γυναίκες άνω των 40 ετών:


Myrtle Licking Tongue Vibrator €84.95 BUY NOW


SATISFYER A-SPOT VIBRATOR A-MAZING 2 TURQUOISE €70 BUY NOW


Couples Vibrator Pretty Love Algernon BLACK €79 BUY NOW


SATISFYER PRO 2 CLASSIC BLOSSOM AIR PULSE VIBRATOR €49.99 BUY NOW


LELO - LILY 3 PERSONAL MASSAGER - PURPLE €98.99 BUY NOW

Pretty Love Elvira App Control Kegel balls vibrator PINK €69 BUY NOW


SATISFYER LAYONS LITTLE WAND €45 BUY NOW


HIDE & PLAY VIBRATING LIPSTICK RECHARGEABLE 10 SPEED PINK €35.99 BUY NOW


JE JOUE - AMOUR BULLET EMERALD GREEN €73.00 BUY NOW


HIGHONLOVE MINIS PLEASURE COLLECTION €120 BUY NOW

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση