ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Πώς θα περάσουν τα 12 Ζώδια το Πάσχα;

Πώς θα περάσουν άραγε τα 12 ζώδια το Πάσχα και ποια θα μείνουν απογοητευμένα από τις πασχαλινές γιορτές;

Μαρία Καραμάνου

Με την άνοιξη σε πλήρη εξέλιξη και το Πάσχα προ των πυλών, οι αστρολογικές προβλέψεις γίνονται πάντα πιο συναρπαστικές. Το Πάσχα είναι μια εποχή ανανέωσης, αναγέννησης και θρησκευτικών εορτασμών για πολλούς, ενώ για άλλους μπορεί να είναι μια ευκαιρία για χαλάρωση και αναζήτηση του εαυτού τους. Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από αυτήν την εποχή του χρόνου; Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε ζώδιο και τις πιθανότητες που τους περιμένουν κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

Κριός: Το Πάσχα σου φέρνει μια δόση θετικής ενέργειας και καλής διάθεσης. Μπορεί να νιώσεις περίσσεια ενέργεια, οπότε είναι σημαντικό να την εκφράσεις μέσα από δραστηριότητες που σου προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση. Αν δεν είσαι ο οργανωτής των εορταστικών εκδηλώσεων, βρες τρόπους να απελευθερώσεις τη δημιουργικότητά σου. Προσέξε να μην εμπλακείς σε άσκοπες διαμάχες με την οικογένειά σου, και αξίζει να θυμάσαι ότι η Μεγάλη Εβδομάδα είναι ευνοϊκή για την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησής σου και της οικονομικής σου κατάστασης.

Ταύρος: Το Πάσχα και η Μεγάλη Εβδομάδα σου αφήνουν ένα αίσθημα γλυκόπικρου γευστικού συνδυασμού. Παρόλο που η Αφροδίτη επισκέπτεται το ζώδιό σου, εξακολουθείς να επηρεάζεσαι από την απαιτητική Πανσέληνο. Αντιμετώπισες πιέσεις από σημαντικά άτομα στη ζωή σου που επιθυμούν να επιβάλλουν τις απόψεις ή τις επιθυμίες τους. Αναπτύξτε την δημιουργικότητά σας και παραμείνετε αυθεντικοί στον εαυτό σας.

Δίδυμος: Η Μεγάλη Εβδομάδα φέρνει στον Δίδυμο πολλούς εσωτερικούς προβληματισμούς. Ανεξάρτητα από το εάν αφορούν τη σημασία των ημερών ή προσωπικά ζητήματα, βρίσκεσαι ενώπιον σημαντικών αλλαγών και νέων αρχών. Αυτές οι αλλαγές προκύπτουν από μια βαθιά εσωτερική εξέταση που πραγματοποιείς αυτές τις ημέρες. Η επαφή σου με διαφορετικούς ανθρώπους θα σε ενθαρρύνει να δράσεις κατάλληλα.

Καρκίνος: Παρά την επίδραση της Πανσελήνου στον Σκορπιό που μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το αισθηματικό σου κόσμο, είσαι ένας από τους ευνοημένους της περιόδου, Καρκίνε. Μην ξεχνάς ότι μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο. Το Πάσχα μπορεί να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας, θετικής φάσης για εσένα. Ξεπερνάς δυσκολίες που σχετίζονται με συναισθηματικά ή δημιουργικά εμπόδια και η συναναστροφή σου με ευχάριστες παρέες συμβάλλει στην ανάκτηση της ισορροπίας.

Λέων: Αγαπητέ Λέοντα, το Πάσχα είναι μία θετική περίοδος για σένα. Ίσως να αναλογίζεσαι το νόημα των ημερών με έναν τρόπο που να σου προσδίδει εσωτερική δύναμη. Κατανοείς πως κάθε θυσία οδηγεί σε ένα νέο ξεκίνημα, και αυτές οι σκέψεις ενισχύουν την καθημερινότητά σου. Έτσι, είσαι σε θέση να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων, αλλά και των ανθρώπων γύρω σου.

Παρθένος: Παρά την επίδραση των δύσκολων πλανητών, όπως ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, παραμένεις ανθεκτικός, αγαπητέ Παρθένε. Καταφέρνεις να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με θετικό τρόπο, επεξεργαζόμενος τα γεγονότα και βρίσκοντας ενδυνάμωση σε αυτά. Τώρα πιστεύεις ακόμα περισσότερο στις δυνάμεις σου και είσαι αποφασισμένος να επιτύχεις τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σου στόχους, μετά από μια περίοδο ξεκούρασης.

Ζυγός: Η πολυαστρία στο ζώδιο του Κριού, απέναντί σου, Ζυγέ, εξακολουθεί να προκαλεί ανατροπές, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Είναι φυσικό να νιώθεις συγχύσεις, αλλά τα ευχάριστα νέα είναι ότι βελτιώνεται ο ερωτισμός σου, ενώ ταυτόχρονα αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση στην αγάπη, τα οικονομικά και την καθημερινότητά σου. Το Πάσχα αποτελεί μία περίοδο ευχάριστης αναγέννησης, οπότε πίστεψε στις δυνάμεις σου.

Σκορπιός: Τα δύσκολα φαίνεται πως τελειώνουν για σένα, Σκορπιέ, και το Πάσχα φέρνει μια περίοδο θετικών αλλαγών, παρά την παρουσία του Δία με τον Ουρανό που εξακολουθούν να επηρεάζουν τη ζωή σου. Ετοιμάσου για ξαφνικά γυρίσματα της τύχης, ενώ πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και για οικογενειακές διαμάχες που μπορεί να προκύψουν. Ωστόσο, ξεπερνάς τις ανασφάλειες σου και προχωράς με αποφασιστικότητα.

Τοξότης: Η πολυαστρία στο φιλικό προς το δικό σου ζώδιο του Κριού δρα δυναμικά και θετικά στον τομέα των αισθημάτων σου, αυξάνοντας τη δημιουργική σου έκφραση. Το Πάσχα αποτελεί το κατάλληλο διάστημα για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά και τον σύντροφό σου, κερδίζοντας την αληθινή αγάπη που θα σταθεί δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές. Πρόσεξε όμως, καθώς κάποιες αστρολογικές συγκυρίες υποδεικνύουν την ύπαρξη ενός πιθανού παρεμβατικού συγγενή.

Αιγόκερως: Αγαπητέ Αιγόκερε, το Πάσχα είναι μια ευχάριστη περίοδος για σένα. Παρά τον συμβολισμό των ημερών, κατανοείς ότι κάθε εμπόδιο είναι για το καλό σου. Επικεντρώνεσαι στα εφόδια που ήδη έχεις, αυξάνοντας τη δημιουργικότητά σου και την καλή σου διάθεση. Στον τομέα του έρωτα διεκδικείς και κερδίζεις, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργείς εμπιστοσύνη με τα παιδιά σου. Επιπλέον, εμπνέεσαι από ιδέες που μπορείς να υλοποιήσεις όταν επιστρέψεις στη δουλειά σου, εξασφαλίζοντας καλύτερες εργασιακές συνθήκες.

Υδροχόος: Υδροχόε, βρίσκεσαι σε ένα άκρως μετασχηματιστικό διάστημα, καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα σου αναδεικνύει οικογενειακά μοτίβα που πρέπει να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις. Κάνεις μια νέα αρχή, βελτιώνοντας το περιβάλλον μέσα στο σπίτι σου και προχωρώντας αποφασιστικά προς τις αλλαγές που απαιτούνται για ένα καλύτερο αύριο.

Ιχθύς: Ιχθύ, η επικοινωνία σου γίνεται πιο γλυκιά και αποτελεσματική κατά την περίοδο των εορτών. Φιλοσοφείς βαθιά ζητήματα, αφιερώνοντας χρόνο στον εαυτό σου και κάνοντας προσεκτική ενδοσκόπηση. Κατανοείς τα λάθη του παρελθόντος και προχωράς κάνοντας καλύτερες επιλογές για το μέλλον. Θέτεις ξεκάθαρα όρια στον περίγυρό σου, ενώ ταυτόχρονα σέβεσαι τα όρια των άλλων.

LOVE: Τελευταία Ενημέρωση

Photo By VistaCreate

Τα 10 must have sex toys του 2024

Ο απόλυτος οδηγός «απόλαυσης» για γυναίκες άνω των 40 από την κυπριακή αγορά.
Μαρία Καραμάνου
 |  LOVE