ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το πρόγραμμα διατροφής μιας personal trainer δεν είναι αυτό που νομίζεις

«Προσπαθώ να ζω με τον κανόνα 80/20...»

Μια personal trainer η Rachel Dillon με 939k followers στο Instagram αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τι τρώει μέσα στην μέρα της και καταφέρνει να παραμένει σε φόρμα.

Αν πιστεύεις ότι πρόκειται να δεις ανιαρά φαγητά όπως κοτόπουλο στήθος, ρύζι και σαλάτες τότε κάνεις λάθος. Η Rachel τονίζει ότι αν ο στόχος σου είναι η απώλεια λίπους τότε χρειάζεται να τρως περισσότερο.

«Εχω ένα ευέλικτο πρόγραμμα διατροφής και τις 6 ημέρες της εβδομάδας καταναλώνω 1.855 θερμίδες, ενώ μία ημέρα τρώω 2.900 θερμίδες», λέει η personal trainer.

 
 
 
View this post on Instagram

. . Hiiiiii I’m currently eating 6x days in a mild deficit & 1x high day! I decided to choose 4x meals from the @bodiesbyrachel App that I have not yet tried and well WOWThe KEY to long term results are Flexibility. Flexibility has allowed me to have so much control over what I eat. I failed at flexible dieting multiple times before I succeeded. It took me a long time to shift my mindset from ‘good’ and ‘bad’ food to just food/energy. This week we challenged our BBR girls to step outside their Meal Guides and use the BBR Food journal & Recipes to be flexible! It’s been amazing to watch so many of them over time transition into flexible dieting. Pre-Planning. Being flexible still requires planning. I don’t think it matters how advanced you are. Planning is the key to success, but remember things don’t always go to plan, and we have to learn that it’s okay and we just do our beet to work around it. Consistency. I don’t know how many times you’ve all heard me say this but consistency trumps perfection ANYDAY! Focus on all the small changes you are making because I promise you they add up. Mistakes are okay, they are great imo. Because we learn and we improve. We often learn more in our losses then we do in our success. Education. Keep learning, be eager to know more, experiment with new things. Having an understanding of why and how to do things correctly allows for more flexibility. -No protein shake, great I can have an egg white omelette instead. -No laying hamstring curl machine, great I can use a dumbbell instead. The more we know, the easier this becomes. Be patient, keep working, keep improving. Whatever you do, don’t let your own journey overwhelm you, your inspos started somewhere too, remember that Let me know if you want to see a high day?

A post shared by Rachel Dillon (@racheljdillon) on

Αναφέρει ότι τρώει 130 γραμμάρια πρωτεΐνης, 210 γραμμάρια υδατανθράκων και 55 γραμμάρια λίπους καθημερινά ενώ την 7 ημέρα που τρώει περισσότερες θερμίδες καταναλώνει 130 γραμμάρια πρωτεΐνης, 415 γραμμάρια υδατανθράκων και 80 γραμμάρια λίπους.
Με αυτό τον τρόπο μπορεί να τρώει ότι της αρέσει όπως παγωτό και τηγανίτες όμως όχι έτσι ώστε να προσθέτει βάρος στο σώμα της.
Όπως δίχνει στο βίντεο ξεκινάει την ημέρα της με πρωινό και συνήθως επιλέγει pancakes με λεμόνι και παπαρουνόσπορους ««Για να τις φτιάξω, χρησιμοποιώ τον χυμό μισού λεμονιού, μια κουταλιά της σούπας φυτικό γάλα, 50 γραμμάρια βρώμη, μια σταγόνα βανίλιας, ένα τέταρτο του κουταλιού του γλυκού μαγειρική σόδα, μια κουταλιά μέλι και μερικούς παπαρουνόσπορους»

Μετά την γυμναστική της το πρωί τρώει και πάλι «Μου αρέσει να δίνω τροφή στο σώμα μου αμέσως μετά από μια προπόνηση, για να αναπληρώσω τα χαμένα μυϊκά αποθέματα. Γι’ αυτό, πολτοποιώ λίγο αβοκάντο, λίγα μπαχαρικά, ασπράδια, μαύρα φασόλια, ντομάτες και πιπεριά, ρόκα και λεμόνι και τα βάζω σε δύο μπουρίτος ολικής άλεσης».

 
 
 
View this post on Instagram

. . WEEKEND PANCAKES ANYONE? This recipe is . Calories: 442.5⁣ P: 38.7g | C: 47.4g | F: 10.6g⁣ ⁣ Ingredients:⁣ 30g of Vanilla Protein Powder⁣ 25g of Blueberries⁣ Zest and Juice from 1/2 Lemon⁣ 8g of Honey⁣ 1 tsp of Vanilla Extract⁣ 60g of Rolled Oats⁣ 1 Egg(s)⁣ 1/4 tsp of Baking Soda⁣ 1 tbsp of Plant Based Milk⁣ ⁣ Optional Additions:⁣ Sugar Free Maple Syrup⁣ ⁣ Method:⁣ In a blender, combine protein, lemon juice, honey, vanilla extract, oats, egg, baking soda, and plant based milk. Blend until smooth. After blending, stir in blueberries and lemon zest.⁣ ⁣ Lightly spray a pan on medium heat with coconut oil. When hot, pour enough pancake batter onto pan to create the desired size pancakes you'd like.⁣ ⁣ When the pancake starts slightly bubbling at the surface, flip it to the other side and cook for another 1-2 minutes.⁣ ⁣ Serve hot with sugar free maple syrup!⁣ ⁣ Recipe hack: ⁣ Prep and store your pancake batter in the freezer⁣ Large silicone ice cube trays make for a great serving size⁣ Let the batter defrost in silicone mold for 10-15 mins first⁣ Cook on a low heat ⁣ ⁣ Enjoy!

A post shared by Rachel Dillon (@racheljdillon) on

Για μεσημέρι συνήθως τρώει σάντουιτς με τόνο ενώ το βράδυ σολομό. Δεν παραλείπει το επιδόρπιο της το οποίο είναι παγωτό.
«Τρώτε περισσότερο, αρκεί να ξέρετε τι τρώτε» αναφέρει η Rachel ενώ όπως λέει «Συνιστώ πάντα στους πελάτες μου να αυξάνουν σταδιακά τις θερμίδες που καταναλώνουν, αρκεί να ξέρουν τι είδους θερμίδες πρέπει να τρώνε»

Μιλώντας στην Daily Mail Australia δήλωσε ότι «Προσπαθώ να ζω με τον κανόνα 80/20, δηλαδή να τρώω υγιεινά το 80% του χρόνου και να κακομαθαίνω τον εαυτό μου στο υπόλοιπο 20%. Προσπαθώ επίσης να τρώω πολλές πρωτεΐνες και λιπαρά το απόγευμα και τα βράδια και περισσότερους υδατάνθρακες πριν από την προπόνηση στο γυμναστήριο. Ακόμη και χωρίς να ζυγίζω ή να μετράω τα γεύματά μου, ξέρω πότε τρώω υπερβολικά αλλά και πώς να αντιμετωπίσω καθεμία από αυτές τις καταστάσεις»

 
 
 
View this post on Instagram

. . One of my fave post workout meals! So quick and easy, prepare yourself... these are delicious! . Calories: 240.3 P: 20.7g C: 28.8g F: 4.7g⁣ ⁣ Ingredients:⁣ 1 wholemeal English Muffin⁣ 100g Egg Whites ⁣ 30g Turkey Breast Slices ⁣ 15g Vegan Mozzarella ⁣ Salt and Pepper, to taste ⁣⁣ ⁣ Optional Additions:⁣ Sugar Free BBQ or Tomato Sauce ⁣ ⁣ Method:⁣ Spray a bowl with cooking spray. Pour egg whites into the bowl and place in a microwave for 90 seconds. Sprinkle with salt and pepper. ⁣ Lightly spray a pan on medium heat with coconut oil. When hot, add turkey slices and let them develop a slightly brown crust. Then add cheese and leave for an extra 30 seconds or until melted slightly. ⁣ Toast the english muffin while waiting. ⁣ Add the egg whites and turkey slices to the english muffin and top with a sauce of your choice! ⁣ Enjoy!

A post shared by Rachel Dillon (@racheljdillon) on

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση