ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

Tα tips που θα σε βοηθήσουν να μένεις ξεκούραστη ακόμη κι αν χρειάζεται να είσαι όρθια για ώρες

Μην αφήσεις την ορθοστασία να σε καταβάλει

Όταν η εργασία ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση απαιτεί να στέκεσαι όρθια για πολλές συνεχόμενες ώρες, τότε σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι αισθάνεσαι πολύ πιο γρήγορα κουρασμένη. Στην κούραση αυτή εάν προστεθούν και οι πόνοι στα πόδια, τη μέση και άλλα σημεία του σώματος, τότε μπορείς να καταλάβεις πόσο αρνητικά θα σε επηρεάσει γενικότερα.

Παρότι, μπορεί να νομίζεις ότι το αίσθημα της κούρασης είναι αναπόφευκτο, υπάρχουν μερικά tips που αν τα ακολουθήσεις θα σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο άνετη, ακόμη κι αν στέκεσαι όρθια για πολλές συνεχόμενες ώρες και μπορείς να τα δεις στη συνέχεια.

Λύγισε ελαφρώς τα γόνατα σου

Προτίμησε να λυγίσει ελαφρώς τα γόνατα σου με φυσικές κινήσεις, παρά να τα έχεις τεντωμένα για πολύ ώρα, ώστε να ξεκουράζονται οι μύες.

Κούνησε ρυθμικά τα δάκτυλά και τις φτέρνες σου

Μια απλή κίνηση που μπορείς να κάνεις είναι να τα κουνήσεις πάνω-κάτω, ώστε να ενισχυθεί η κυκλοφορία των άκρων σου.

Ακουμπά εναλλάξ το κάθε πόδι σε σκαμπό ή σκαλοπάτι

Για μερικά δευτερόλεπτα σήκωσε το ένα πόδι και ακούμπησε το με το γόνατο πάνω σε μια επιφάνεια… Μόλις περάσουν λίγα λεπτά, κάνε το ίδιο και με το άλλο πόδι. Αυτή η κίνηση θα προσφέρει ανακούφιση κυρίως στη μέση σου μέσω της ανύψωσης των ποδιών σε μια ψηλότερη επιφάνεια.

Αν είναι δυνατόν στάσου πάνω σε χαλί

Το έδαφος είναι πολύ πιο σκληρό για να αντέξουν τα πόδια σου ακίνητα για πολλές ώρες. Για αυτό (αν είναι δυνατόν) φρόντισε να στέκεσαι πάνω σε χάλι ή σε μια πιο μαλακή επιφάνεια.

Φόρεσε τα κατάλληλα παπούτσια

Τα σανδάλια, οι μπαλαρίνες, οι γόβες μπορεί να είναι κομψά και χαριτωμένα παπούτσια για τις εμφανίσεις σου, ωστόσο, δεν είναι καθόλου βολικά για την ορθοστασία. Επομένως, επένδυσε σε ένα καλό ζευγάρι αθλητικών ή sneakers με μαλακό και σταθερό πάτημα.

Στήριξε τα χέρια σου πίσω από τη μέση

Όσο περισσότερο κρατάς δεμένα τα χέρια σου πίσω από την μέση, τόσο μεγαλύτερη ανακούφιση προσφέρεις στον κορμό σου. Ανά διαστήματα, τράβηξε τα χέρια προς τα πίσω και κάνε μερικές διατάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
health  |  health tips  |  try it

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση