ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Skinny jeans, loose μπλουζάκι και γόβες
 

Κάνε τον μεταβολισμό σου να δουλεύει «full speed»

Κάποιες τροφές έχουν την δυνατότητα να σας επιταχύνουν την διαδικασία απώλειας βάρους.

  1. Σολομός: Τα υψηλά επίπεδα της ορμόνης λεπτίνης έχουν συνδεθεί με βραδύτερο μεταβολισμό και το αποτέλεσμα είναι η αύξηση του σωματικού βάρους. Για να μειώσετε τα επίπεδα λεπτίνης στον οργανισμό εντάξτε στην διατροφή σας ωμό σολoμό.
  2. Μούρα: Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και απομακρύνουν τις τοξίνες ενώ την ίδια στιγμή βοηθούν στην ελευθέρωση των υγρών που κατακρατούνται από τον οργανισμό.
  3. Σπανάκι: Είναι πλούσιο σε ασβέστιο και σε σίδηρο. Αυτές οι δύο βιταμίνες σας βοηθούν να κάψετε θερμίδες γρηγορότερα και αποτελεσματικότερα, αφού ενεργοποιούν τον μεταβολισμό σας.
  4. Βοδινό κρέας: Η πρωτεΐνη που περιέχει στην καύση του λίπους. Ως εκ τούτου, το σώμα σας καίει πολλές θερμίδες κατά τη διαδικασία της πέψης. Η πρωτεΐνη είναι επίσης απαραίτητο συστατικό για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας, η οποία καίει περισσότερες θερμίδες από το λίπος.
  5. Πιπεριές: Προσθέτοντας τις πιπεριές στο φαγητό σας μπορεί να επιταχύνετε την απώλεια βάρους. Η καυτερή πιπεριά, περιέχει μια χημική ουσία που ονομάζεται καψαϊκίνη, η οποία αυξάνει τον μεταβολισμό σας.
  6. Σπαράγγια: Μειώνουν τα επίπεδα της ινσουλίνης με αποτέλεσμα να κάψετε θερμίδες και να αποθηκεύσετε λιγότερο λίπος.
  7. Αυγά: Τα αυγά σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες βοηθούν στις καύσεις του οργανισμού και τονώνουν το μυϊκό σύστημα. Βοηθάνε στην δημιουργία μυηκού όγκου και παράλληλα στην καύση του λίπους.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση