ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Η Jennifer Aniston ακολούθησε τη νέα τάση στη διατροφή

Η Jennifer Aniston δηλώνει πως στα 50 της χρόνια εφαρμόζει την δίαιτα 16:8

Νέες τάσεις περί διατροφής ακολουθούν αρκετές διάσημες προσωπικότητες όπως η Jennifer Aniston αν και στη σειρά "Friends" την συνηθίσαμε να τρέφεται ανθυγιεινά με την γνωστή παρέα. Στη ζωή εκτός της οθόνης χρησιμοποιεί και εφαρμόζει στην καθημερινότητα της τη δίαιτα 16:8. Η δίατα αυτή - η οποία μπορεί να σας ακούγεται παράξενη όσο και εμάς- συγκαταλέγεται στην κατηγορία μιας διλημματικής νηστείας με υπέρ και κατά όπου τα τελευταία χρόνια εφαρμόζετε και είναι αρκετά γνωστή.

Η Jennifer Aniston δηλώνει πως στα 50 της χρόνια εφαρμόζει την δίαιτα 16:8 για λόγους υγείας αλλά και της σειράς που συμμετέχει The Morning Show. “ Δεν τρώω το πρωί και γενικά αποφεύγω να καταναλώνω κάτι για 16 ολόκληρες ώρες μέχρι να απομείνουν 8 ώρες για να καταναλώσω αυτά που επιθυμώ όπως φρούτα και λαχανικά".

Τι ακριβώς είναι η διαίτα 16:8
Ας αναλύσουμε τους αριθμούς 16:8 δηλαδή μια νηστεία 16 ωρών οπού απαγορεύεται να καταναλώσετε κάποιο είδος φαγητού ή ποτού ανάμεσα στις 24 ώρες. Η μόνη ώρα που δικαιούστε, είναι ανάμεσα στις υπόλοιπες οκτώ ώρες ενώ στις υπόλοιπες 16 ώρες είστε free να επιλέξετε ένα από τα τρία ροφήματα, τσάι, νερό και καφέ.

Είναι πρακτική λύση ειδικά για ηθοποιούς, τραγουδιστές και άτομα που εργάζονται αρκετές ώρες αφού πολλές φορές “ξεχνάνε να τρώνε” συνεπώς η δίαιτα 16:8 είναι ευέλικτη και μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα.

Τα υπέρ είναι ότι δε θα τρώτε συνεχώς, θα έχετε ένα πρόγραμμα, θα χάσετε βάρος και το πιο σημαντικό σύμφωνα με έρευνες θα έχετε καλύτερη εγκεφαλική λειτουργία. Τα κατά είναι ότι ίσως στην αρχή να ζαλιστείτε, να νιώθετε κόπωση και εξάντληση. Εδώ οφείλουμε να σας πούμε ότι πριν να το αποφασίσετε είναι καλύτερα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. 

Ακόμη και ο Αυστραλιανός ηθοποιός Hugh Jackman εφαρμόζει αυτή την δίαιτα ένας από τους λόγους είναι κυρίως ότι μη έχοντας αρκετό χρόνο αφού ξοδεύει αρκετές ώρες στις εμπορικές παραγωγές του Hollywood όπου και εστιάζεται.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση